Επαφές Μαντζανά με Φραντζέσκο για τον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα

Στο όνομα του Κώστα Φραντζέσκου αναμένεται να βρει ο Παναγιώτης Μαντζανάς τον αντικαταστάτη του Στέλιου Αρσένου στον πάγκο των Τρικάλων.

Όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά το trikalanews.gr ο Βολιώτης τεχνικός ζήτησε να αποχωρήσει από τους κυανέρυθρους για προσωπικούς λόγους ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε και σφόδρα ενοχλημένος από τα σενάρια προπονητολογίας.

Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Τάκη Ρούσσα που ούτως η άλλως δεν μπορεί να μείνει μόνος του στον πάγκο λόγω ελλείψεως του απαραίτητου πτυχίου προπονητή.

Όσο αφορά τον κ. Φραντζέσκο η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε ουσιαστικά το 2009 από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου για 12 συνεχόμενα χρόνια εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στις ομάδες Κ17 και Κ19 των «πράσινων», αναδεικνύοντας πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σήμερα αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τον Φεβρουάριο του 2021 ανέλαβε τον Απόλλωνα Λάρισας στη Super League 2, το καλοκαίρι του ίδιου έτους ξεκίνησε στην ΑΕΛ, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο εργάστηκε στην ΑΕ Καραϊσκάκης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...