Επαφές με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων θα έχει στο Λουξεμβούργο ο Αλέξης Χαρίτσης

Ετοιμάζει βαλίτσες για Λουξεμβούργο ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Τον αναπληρωτή υπουργό θα συνοδεύσει ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτης Κορκολής.

 

Σύμφωνα με το  υπουργείο, ο υπουργός θα επισκεφτεί την έδρα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο προκειμένου να συζητήσει τις νέες επενδυτικές ευκαιρίες που διανοίγονται στη χώρα και την εμβάθυνση της συνεργασίας με την Τράπεζα, την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Ιουλίου.

 

Κατά την επίσκεψή του στο Λουξεμβούργο, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΤΕπ Werner Hoyer και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων Pier Luigi Gilibert, με τους οποίους θα συζητήσει την περαιτέρω δραστηριοποίηση των δύο επενδυτικών οργανισμών στην Ελλάδα μέσα από νέα χρηματοδοτικά προγράμματα και επιπλέον κεφάλαια.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/291238-Epaphes-me-stocho-ten-proselkyse-ependyseon-tha-echei-sto-Loyxemboyrgo-o-Alexes-CHaritses ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...