Επεισόδια και τραυματισμοί για μία κεραία κινητής τηλεφωνίας

Συμπλοκές, χειροδικίες και τραυματισμοί μεταξύ πολιτών, σημειώθηκαν το Σάββατο κατά την τοποθέητηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα κτιρίου στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στο Βόλο.

Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο, από τις συμπλοκές σημειώθηκαν και αρκετές ζημιές σε ακίνητο, που πραγματοποιήθηκε με τη συναίνεση του ιδιοκτήτη και τη νόμιμη άδεια από την Αστυνομία.

Η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στον Βόλο, παρ’ ολίγον να βγει εκτός ελέγχου όταν πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το ιδιόκτητο κτίριο αντιδρούσαν για την τοποθέτηση της κεραίας, ισχυριζόμενοι ότι προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας στους περιοίκους.

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο ισόγειο του κτιρίου που τοποθετήθηκε η κεραία και έσπασαν πολλά τζάμια, ενώ κάτοικοι που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία έλεγαν ότι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, τους προκάλεσε με τη συμπεριφορά του και δεν ενδιαφέρθηκε για την υγεία τους.

Την ώρα των σοβαρών επεισοδίων ένας 65χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε συγγενής τού ιδιοκτήτη του κτιρίου, γεγονός που εξόργισε περισσότερο τους συγκεντρωμένους. Ο 65χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...