Επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ, φέρνουν νέα εποχή στον Πειραιά!

Επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ, φέρνουν νέα εποχή στον Πειραιά!

ΤΟ PROJECT «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ» ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΒΕΠ                                                                             

Πως επενδύσεις αξίας 100 εκατ. ευρώ για την αξιοποίηση ακινήτων της εταιρείας «Παπαστράτος», θα δώσουν νέα πνοή στον Πειραιά και οι διάφορες πτυχές του νέου ασφαλιστικού,  ήταν τα βασικά θέματα συζήτησης, στη συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΠ.

«Έπειτα από 8 χρόνια οικονομικής ύφεσης και αποεπένδυσης, χαιρετίζουμε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, όπως οι προαναφερθείσες, καθώς συμβάλλουν στη δημιουργία ενός σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος στον Πειραιά», τόνισε σχετικά ο Πρόεδρος ΕΒΕΠ και ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης.

Στην συνέχεια, ο κ. Δ. Ανδριόπουλος ανέφερε ότι  «η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Dimand προωθεί με ταχείς ρυθμούς επενδυτικό πρόγραμμα, το οποίο προβλέπει την ανάπλαση τριών οικοδομικών τετραγώνων  στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, τα οποία στέγαζαν στο παρελθόν τις αποθήκες, την παλιά εργοστασιακή μονάδα και το λιθογραφείο της καπνοβιομηχανίας «Παπαστράτος».

Στο πρώτο από τα τρία οικοδομικά τετράγωνα πρόκειται να δημιουργηθούν γραφεία και υπόγειες θέσεις πάρκινγκ. Τα σχέδια της εταιρείας για τα άλλα δύο οικοδομικά τετράγωνα, προβλέπουν την κατασκευή γραφείων, μίας ξενοδοχειακής μονάδας, ενός μικρού συνεδριακού κέντρου, επιπλωμένων κατοικιών, χώρων στάθμευσης, καθώς και μουσείου της καπνοβιομηχανίας «Παπαστράτος».

«Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε στον Πειραιά επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας και ναυτιλιακές εταιρείες, που έχουν ανάγκη από σύγχρονους λειτουργικούς χώρους» συμπλήρωσε και παρότρυνε τους παρευρισκόμενους να καταθέσουν κοινή πρόταση επιχειρηματικής ανάπτυξης για την περιοχή.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης, ο κ. Κ. Σιγαλάκος, Αντιδήμαρχος Δόμησης και ΓΣΠ & Αρχιτεκτονικού & ΛΤΕ του Δήμου Πειραιά, ο οποίος αναφέρθηκε στο Σύμφωνο Συνεργασίας που έχει συναφθεί, μεταξύ του Δήμου και της “Dimand”, o A. Aργουδέλης, Αντιδήμαρχος Δ/νσης Οδοποιίας – Αποχέτευσης Δήμου Πειραιά καθώς επίσης και ο κ. Α. Μουζάκης, φοροτεχνικός, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις φορολογικού περιεχομένου.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...