Επιβλητική εμφάνιση και πρόκριση στα Ημιτελικά για τους Εφήβους του ΠΑΣ Ναυπάκτου

Επιβλητική εμφάνιση και πρόκριση στα Ημιτελικά για τους Εφήβους του ΠΑΣ Ναυπάκτου

 ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ –ΑΛΦΑ  68-47

Νίκη-πρόκριση στην Ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε ,  πέτυχε η ομάδα του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο, επί της ΑΛΦΑ ΄93 από το Αγρίνιο με σκορ 68-47. Οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι πνευματικά και τακτικά γι αυτόν τον νοκ άουτ αγώνα και μπήκαν υπερηχητικά στην αναμέτρηση, κάνοντας ένα ονειρικό ξεκίνημα στο 1ο δεκάλεπτο με σερί 19-0, βάζοντας τις βάσεις για τη συνέχεια.  Με όπλο την πιεστική τους άμυνα και την πολυφωνία στην επίθεση παίζοντας ταυτόχρονα όμορφο μπάσκετ που καταχειροκροτήθηκε από τους πολλούς φιλάθλους που γέμισαν την εξέδρα και αποτέλεσαν με τον τρόπο τους τον 6ο παίκτη της ομάδας, έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 27 πόντους διαφορά και σκορ 45-18.

Στο 2ο ημίχρονο έπεσε λίγο ο ρυθμός του αγώνα και οι παίκτες της ΑΛΦΑ προσπάθησαν με παγίδες στα ¾ του γηπέδου να κλείσουν την ψαλίδα του σκορ, χωρίς ωστόσο η πίεσή τους να έχει διάρκεια χάριν στην υπομονή και στην εμπειρία των γηπεδούχων οι  οποίοι είχαν καθαρό μυαλό και με set επιθέσεις στην 4η περίοδο, ολοκλήρωσαν την καλή τους εμφάνιση και πήραν τη νίκη-πρόκριση για τους ημιτελικούς. Από την ομάδα της Ναυπάκτου που αγωνίστηκαν και 12 παίκτες που συμμετείχαν στην αποστολή, βρέθηκαν σε καλή μέρα οι περισσότεροι εξ αυτών,  με τους 10 να σκοράρουν. Πρώτος σκόρερ για τους εφήβους του ΠΑΣ ο Στυλιαράς με 17 πόντους και 3 τρίποντα και τον ακολούθησαν οι Μίχος με 10 και Αναγνωστόπουλος με 9 πόντους αντίστοιχα. Από την ομάδα του Αγρινίου πρώτοι σκόρερ ο Βαζούκης με 10 πόντους και ο Τασούλης με 9.

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος-Ζησιμόπουλος): Ντάλλας 7, Μίχος 10, , Κωτσόπουλος 2 , Στυλιαράς 17(3),  Αναγνωστόπουλος 9(3),   2, Γκερς-Κουτσογιάννης , Σταμάτης 4, Γαλάνης 4, Κουφογιάννης 2, Ζαμπάρας 7(1), Μαντζαρίνης 6(2), Κούτρας.

ΑΛΦΑ ΄93 (Σταυρόπουλος): Κωστακόπουλος, Τζουβάρας 2, Τασούλης 9(2), Σαράκης 6(1), Λυμπέρης 2, Παπαχρίστος 5, Καρκαμπούνας 2, Τασολάμπρος 5(1), Κακούρης 6, Βαζούκης 10.

.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...