Επιβλητικός ο ΠΑΣ Αχέρων, 3-0 με τον Α.Ο. Ανατολής

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Α.Ο. Ανατολής, επικρατώντας με σκορ 3-0.

Σε ένα εξαιρετικό ματς με πολλές ευκαιρίες ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου παρουσιάστηκε ανώτερος του Α.Ο. Ανατολής  και δικαίως έφτασε στην ευρεία επικράτηση με 3-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν κυρίως με αντεπιθέσεις.

Από τη στιγμή που ο ΠΑΣ Αχέρων μπήκε μπροστά στο σκορ στο 4ο λεπτό, το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα στη συνέχεια.

Μόλις στο 4ο λεπτό μετά σέντρα από δεξιά του Ζδράβου, από το ύψος του πέναλτι ο Μουζακίτης έκανε το σουτ και νίκησε τον Διαμάντη για το 1-0.

Στο 22′  ο Φέτσης έκανε το μακρινό σουτ, ο Διαμάντης με δύσκολη εκτίναξη ακούμπησε τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα και στη συνέχεια αυτή βρήκε στη συμβολή των δοκαριών και να φεύγει κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Κυριάκης και ο Πότσης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 82΄ μετά από σέντρα του Μουζακίτη από δεξιά ο Σπύρος Νικολάου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Καλαμάρης  (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Μπάκας-Αλεξόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Ντούρος): Κοντογουλίδης, Ζδράβος, Μελιγγιώτης, Φράγκος (68΄ Βραχνός), Πάνος, Πότσης (53΄ Γούλας), Κυριάκης (73΄ Βασιλειάδης), Κόλινς, Μπλέτσας (46΄ Νικολάου), Φέτσης, Μουζακίτης.

Α.Ο. Ανατολής (Ανέστης Ζώης): Διαμάντης, Γκούμας (80΄ Δήμος), Φίλιος, Μαλλάτος, Τζίμας, Κλιτσινάρης, Σκανδάλης, Εμβραίζογλου (73΄ Πολυχρόνης), Νούγιας, Τσουμάνης (87΄ Κατσίφας), Φωλίνας (73΄ Χριστακόπουλος).

sportime24/.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...