Από την περασμένη Παρασκευή έχουν “πέσει” επιπλέον όπλα στη μάχη κατά της πανδημία στο Κέντρο υγείας Ναυπάκτου.

Το εμβόλιο της pfizer είναι ένα απ’αυτά,μαζί με το εμβόλιο της Astra Zeneca που χορηγείται φυσικά από την αρχή της εμβολιαστικής προσπάθειας.Ήδη,αναμένεται να χορηγηθεί και το Johnson με κατ οίκον επισκέψεις,στην περίπτωση φυσικά που εξασφαλιστεί η χορήγηση των δόσεων στους πολίτες,αφού το εμβόλιο δεν μπορεί να επιστραφεί και να επανασυντηρηθεί.

Η προσπάθεια που καταβάλλεται από τη διοίκηση του Κέντρου υγείας Ναυπάκτου είναι τεράστια,εν μέσω προβλημάτων που αντιμετωπίζει.Κι αυτό που καλείται να αντιμετωπίσει η επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου υγείας ήταν η άρνηση δύο γιατρών να παραλάβουν τις δόσεις των εμβολίων pfizer,αλλά και να ανοίξουν την ηλεκτρονική ταμπλέτα που είναι απαραίτητη για τη διάθεσή τους.

Το πρόβλημα φαίνεται ότι παραμένει με την επιστημονικά υπεύθυνη να πρσφεύγει με μηνυτήρια αναφορά της τόσο στο Αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου όσο και στην 6η Υ.ΠΕ. για άρνηση υπηρεσιακού καθήκοντος.

Για το λόγο αυτό,το αρμόδιο όργανο των εργαόμενων προβαίνει ως τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης σε τρίωρη στάση εργασίας που αντιδρούν όπως επισημαίνουν στην αυθαίρετη συμπεριφορά της επιστημονικής υπεύθυνης του Κέντρου υγείας.

Απορίας άξιο είναι τελικά για το ποιος είναι τελικά ο εχθρός.

Ο άνθρωπος ή ο ιός;;;;;

Όταν το καταλάβουμε, θα έχουμε λύσει και το πρόβλημα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στην επιστημονική υπεύθυνο για την στάση της και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την τρίωρη στάση εργασίας των εργαζομένων για συμπαράσταση σε ανθρώπους που αθετούν το καθήκον τους. Μπορούμε να μάθουμε τα ονόματα των γιατρών για να αυξηθεί η εκτίμησή μας στα πρόσωπά τους???

  2. Αναστολη εργασίας και απολύσεις όχι μόνο στους ανεμβολίαστους αλλά και στους κοπρίτες που έπιασαν την καρέκλα και νομίζουν ότι είναι μαγαζί τους .
    Τι θα πει αρνούνται ? ???? Το επάγγελμα του γιατρού είναι λειτούργημα αγαπητοί έχετε ορκιστεί……
    Τους ζόρισε η Μουσγα και επαναστατούν!!!ότι ώρα ήθελε ο καθένας πηγαινε και ότι ώρα ήθελε έφευγε έλεος ποια!!!φορολογουμαστε για την υγεία και αυτοί παίζουν τις κουμπάρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...