ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κου ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΖΑ ΣΤΟ ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Την ημέρα της 3ης Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα Ατόμων με αναπηρία, επέλεξαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, κος Βασίλης Γκίζας, μαζί με την νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της ΚΕΔΝ, κα Μαρία Ζιαμπάρα, τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΚΕΔΝ, κο Πάνο Κονίδα, τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΝ, κο Ντίνο Ζορμπά, το νεοεκλεγέν μέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΝ, κο Χαράλαμπο Καραδήμα και τον συντονιστή της ΚΕΔΝ, κο Μάρκο Μυκωνιάτη, για να επισκεφθούν το ΚΔΑΠ μεΑ του Δήμου Ναυπακτίας.


Μέσα σε μία ζεστή, φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος με τους συνεργάτες του συζήτησαν με τους ωφελούμενους και το προσωπικό, ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα και τη λειτουργία του ΚΔΑΠ μεΑ, άκουσαν τους προβληματισμούς και τις απόψεις του προσωπικού, αλλά και τις επιθυμίες των ωφελουμένων. Τέλος τα παιδιά μας, τραγούδησαν, χόρεψαν και πρόσφεραν γλυκά στους προσκεκλημένους τους.
Η επίσκεψη του Δημάρχου και των συνεργατών του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και προετοίμασε το έδαφος, για μία καλή και εποικοδομητική συνεργασία, ώστε να συνεχίσουμε να θεωρούμαστε πρότυπο ΚΔΑΠ μεΑ για όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τις επανειλημμένες αξιολογήσεις, από αρμόδιους ελεγκτικούς φορείς.
Ευχαριστούμε θερμά, τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, για την ευαισθησία που έδειξαν, τη θετική τους πρόθεση και τη στήριξή τους, στο κοινωνικό μας έργο και στις προσπάθειες των ωφελουμένων. Τους ευχόμαστε καλή θητεία, δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει!!!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...