Επιστροφή-βόμβα Έλληνα άσου στον Παναθηναϊκό!

ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΑΣΚΟΥΑΛ                                                                                                                        

Ο Τσάβι Πασκουάλ καλά-καλά δεν έχει κάτσει στην καρέκλα του προπονητή του Παναθηναϊκού -κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα-, ωστόσο ήδη έχουν διαρρεύσει οι πρώτες απαιτήσεις τού Ισπανού προπονητή για τις αλλαγές που θέλει να γίνουν στο «πράσινο» ρόστερ.

Ο πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός ικανού γκαρντ κι ενός ψηλού, αλλά νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ζητήσει και δυάρι!

Ανεξάρτητα, δηλαδή, από την ενίσχυση στον «άσο», ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη για να τονώσει την περιφέρεια, αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον πόιντ γκαρντ, που δεδομένα θα έχει μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις.

Όσον αφορά τον ψηλό που θέλει ο Ισπανός κόουτς, βρίσκεται κοντά στην περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού την διετία 2013-2015

Ο Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος στα τέλη Αυγούστου είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, είχε επαφές με αρκετές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες η Γαλατασαράι, ωστόσο «κόπηκε» στα ιατρικά τεστ.

Έτσι, αναμένεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, έπειτα από την εισήγηση του νέου προπονητή, Τσάβι Πασκουάλ, που ζήτησε την απόκτηση παίκτη στην φροντ λάιν.

Μαζί του είχε συνεργαστεί στην Μπαρτσελόνα στο φινάλε της σεζόν 2012/2013, όταν ο έμπειρος διεθνής άσος είχε αγωνιστεί στα ισπανικά πλέι οφ με τους Καταλανούς!

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...