Επιστροφή στις νίκες για Ναυπακτιακό…

stamna-naypaktos_3Χρυσή νίκη που τον κρατάει στην ίδια διαφορά από τον Ατρόμητο πέτυχε ο Ναυπακτιακός με γκολ του Χάρη Γλωσσόπουλου στοπ 80′. Περισσότερο ρεπορτάζ σε λίγο.

 

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 0-1

 

Το φιλμ του αγώνα
13’ Λανθασμένη απόκρουση των αμυντικών του Αστέρα, η μπάλα φτάνει στον Ζήση που σούταρε δυνατά, αλλά απέκρουσε ο Παναγόπουλος σε κόρνερ.
24’ Σουτ του Παστρωμά λίγο άουτ.
30’ Σουτ του Ζήση λίγο άουτ.
33’ Σέντρα από δεξιά του Θανασιού, κεφαλιά καρφωτή του Καλαβρουζιώτη έδιωξε σε κόρνερ ο Θεοδωρακόπουλος.
61’ Μακρινό σουτ του Θανασιού, πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο Θεοδωρακόπουλος.
75’ Φάουλ του Βρουσάϊ, ο Θεοδωρακόπουλος απογειώνεται και αποκρούει στο «Γ» σε κόρνερ.
80’ ΓΚΟΛ 0-1. Ο Γλωσσόπουλος ελίχθηκε έξω από την περιοχή του Αετού, σούταρε και η μπάλα κατέληξε στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Θεοδωρακόπουλου.
89’ Σέντρα του Χόντου, κεφαλιά του Καραπιπέρη ελάχιστα.

 

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ: Θεοδωρακόπουλος, Χόντος, Νταλακούρας Γ. (73’ Λιούλιος), Τσιλιπάνος Γ., Τσούτσας, Νταλακούρας Αθ. (9’ λ.τ. Ασπρογιάννης), Ζιάκας (70’ Ζήσης), Καραπιπέρης, Παστρωμάς, Κοκοσούλας.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Παναγόπουλος, Ζαϊμης (53’ Δημόπουλος), Μπίμπας, Μητσόπουλος, Θανασιός, Αδραχτάς (77’ Κατσίκας), Θεοχάρης, Καλαβρουζιώτης Θ. (89’ Σανίδας), Γλωσσόπουλος, Βρουσάϊ.

 

......



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σαν φιλαθλος του ναυπακτιακου αστερα θα ηθελα να εκφρασω τη δυσαρεσκεια και ενοχληση που ενιωσα οταν ακουσα τις δηλωσεις του περικλη παπαποστολου ,παικτη που εχει αγωνιστει στην ομαδα στις ενδοξες στιγμες της ΙΣΤΟΡΙΑΣ της.Ειναι ΝΤΡΟΠΗ αυτος ο παικτης να συγκρινει η εστω να αναφερει την ιστορια του ατρομητου σε σχεση με αυτη του ναυπακτιακου

    • ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ…ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ.ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ?ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ?ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...