Επιστροφή στις νίκες με Επστάιν η Κέρκυρα κόντρα στον ελλιπή Πανιώνιο

Η Κέρκυρα, με τον Κώστα Χριστοφοράκη για πρώτη φορά στον πάγκο της επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις σερί ήττες επικρατώντας με 1-0 του Πανιώνιου, που πλήρωσε τις απουσίες έξι βασικών ποδοσφαιριστών του, καθώς δεν μπόρεσε να δείξει το επιθετικό πρόσωπο που τον χαρακτηρίζει και έπεσε στην πέμπτη θέση

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φανούν απειλητικές από τον άξονα. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 12′ για τον Πανιώνιο, αλλά η κεφαλιά του Γκιοατά πέρασε άουτ. 

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του παιχνιδιού και έφταναν με μεγαλύτερη ευκολία μπροστά από την εστία του Γιαννιώτη με τον Ντένις Επστάιν κύριο εκφραστή των επιθετικών τους ενεργειών.

Ο Γερμανός μάλιστα ήταν αυτός που έκανε και το 1-0 στο 26′. Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα του Ανδρεόπουλου ο Επστάιν πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε πάνω σε αμυντικούς του Πανιωνίου με τον αριστεροπόδαρο μέσο να παίρνει το ριμπάουντ και ωραίο φαλτσαριστό σουτ να γράφει το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανέρυθροι μπήκαν επιθετικά και είχαν μια αξιόλογη ευκαιρία, αλλά η προσπάθεια του Κόρμπου κατέληξε κόρνερ μετά από παρέμβαση του Ντιόγκο. Νέα ευκαιρία για τον Πανιώνιο στο 51′ αλλά ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά του Ταπόκο. Η Κέρκυρα είχε και αυτή μια καλή στιγμή με το σουτ του Ανδρεόπουλου να φεύγει ψηλά άουτ στο 58′. Νέα φάση για τον Πανιώνιο, αλλά η κεφαλιά του Λάμπρου στο 60′ δεν απείλησε τον Κουτζαβασίλη.

Η Κέρκυρα στη συνέχεια ανέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησε για το 2-0 σε δύο περιπτώσεις. Στο 68′ το διαγώνο σουτ του Γκομές δεν δημιούργησε προβλήματα στο Γιαννιώτη που μπλόκαρε εύκολα, ενώ στο 70΄ο Κέβιν αστόχησε σε τετ α τετ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης τίποτα δεν άλλαξε, με το 1-0 να παραμένει ως το φινάλε.

Κέρκυρα (Κώστας Χριστοφοράκης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Βενέτης, Ντιόγκο, Ιωάννου, Σιόντης, Επστάιν (91′ Γεωργακόπουλος), Ανδρεόπουλος (78′ Νίκιτς), Κέβιν (71′ Ζορμπάς), Σπίνουλας, Τουράμ.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Μουκτάρης, Κόρμπος, Μασούρας (75′ Μαχμούτοβιτς), Βλάχος, Μπεν, Σαββίδης, Γκιοατά, Ταπόκο (57′ Καθάριος), Γεσίλ (57′ Λάμπρου).

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/280565-Epistrophe-stis-nikes-me-Epstain-e-Kerkyra-kontra-ston-ellipe-Panionio ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...