«Επιτελών το καθήκον μου» το βιβλίο του Χρήστου Σαρτζετάκη (Φωτογραφίες)

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Ηχηρή επιστροφή μετά από περίπου 25 χρόνια πραγματοποιεί ο Χρήστος Σαρτζετάκης το αυτοβιογραφικό βιβλίο του «Επιτελών το καθήκον μου», στο οποίο παρουσιάζει άγνωστες πτυχές από την υπόθεση της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη από παρακρατικούς το Μάιο του 1963.

Χθες το απόγευμα, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρουσίασε το βιβλίο του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη.

Το βιβλίο παρουσίασαν, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Πάγκαλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ο καθηγητής Δημοσίου Δικαίου Σπύρος Φλογαΐτης, ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός και ο αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ελληνισμού Ηλίας Νικολακόπουλος, ενώ τον συντονισμό έκανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο Τέρενς Κουίκ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Θεόδωρος Φορτσάκης, η Μαριέττα Γιαννάκου, η Σοφία Βούλτεψη και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου αλλά και της δικαιοσύνης.

Ο Χρήστος Σαρτζετάκης διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την πενταετία 1985-1990 έπειτα από πρόταση του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.

Ανώτατος δικαστικός, έγινε γνωστός σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς είχε χειριστεί ως ανακριτής υποδειγματικά την υπόθεση της δολοφονίας του βουλευτή της Αριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη, παρά τις πιέσεις που δέχτηκε.

ασδφασδφ

 

ασδφασδφ

 

αφσδασφδ

 

ασδφαφσ

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...