Επιτραπέζιο παιχνίδι με θέμα την πολιορκία του Μεσολογγίου

Ενα επιτραπέζιο παιχνίδι με θέμα την πολιορκία του Μεσολογγίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το αμέσως επόμενο διάστημα. Το νέο παιχνίδι, στα πρότυπα διεθνών αντίστοιχων παραγωγών που όλα του τα στοιχεία βασίζονται στα πραγματικά ιστορικά γεγονότα τα οποία οι παίκτες μπορούν να ξαναζήσουν (ή να επηρεάσουν) κατά τη διάρκεια του.

Το επιτραπέζιο είναι δημιουργία του Βαγγέλη Μπαγιαρτάκη , ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά εδώ και χρόνια με τον σχεδιασμό (game design) επιτραπέζιων παιχνιδιών, με πολλούς από τους τίτλους στους οποίους έχει δουλέψει να έχουν εκδοθεί εντός και εκτός Ελλάδας.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι την έκδοση του παιχνιδιού δεν την έχει αναλάβει κάποια ελληνική εταιρεία αλλά μία πολωνική (PHALANX Games) με πολυετή εμπειρία σε παιχνίδια με πολεμική/ιστορική θεματολογία. Έχουν δώσει μάλιστα ιδιαίτερη έμφαση τόσο στο κομμάτι της εμφάνισης του παιγνιδιού (χρώματα, εικόνες κλπ), όσο και στο κομμάτι της παραγωγής γενικότερα.

Από την εταιρεία ξεκίνησε μάλιστα πρόσφατα μία προωθητική καμπάνια μέσα από την πλατφόρμα «Kickstarter» με σκοπό να γίνει το παιχνίδι ευρύτερα γνωστό.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του project ΕΔΩ


agriniopress.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...