ΕΠΣ Φωκίδας: Η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου σε υψηλό επίπεδο – Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race – Αμφισαϊκός

Το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για τον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Φωκίδας που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια λόγω του κορονοϊού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20/4 στο γήπεδο της Ιτέας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Nafpaktianews.gr.

Ο πρόεδρος κ. Αγγέλου στην συνέντευξη τύπου τόνισε την μεγάλη προσπάθεια της ΕΠΣ για εξωστρέφεια και την βελτίωση του ποδοσφαίρου της Φωκίδας. Αξίζει να αναφέρουμε πως ήδη για τον τελικό έχει βγει το πρόγραμμα του αγώνα, έχουν προγραμματιστεί event για την ώρα του αγώνα καθώς πολλές άλλες εκπλήξεις. Οι προσπάθειες της ΕΠΣ και των ομάδων να αλλάξουν το τοπικό ποδόσφαιρο είναι ορατή και αξίζουν συγχαρητήρια στην ΕΠΣ και σε όλους όσους εργάζονται γι’αυτό.

Τώρα όσον αφορά τη συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στην Ερατεινή στο ξενοδοχείο Μιστράλ. Ο προπονητής της ομάδας του Αμφισαϊκού μίλησε για την ομάδα του και για το τίτλο του κυπέλλου χρίζοντας φαβορί την ομάδα του Απόλλωνα Ευπαλίου Tihio Race με τον κ. Κόκκινο όμως να αποδέχεται πως η ομάδα του έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές όμως ο τελικός είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ο κ. Κόκκινος στην αρχή της συνέντευξης αναφέρθηκε συγκινημένος στον άνθρωπο που τον έβαλε στην προπονητική τον Γιάννη Κυράστα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών που από την πλευρά του Απόλλωνα Ευπαλίου Tihio Race βγήκε και είδηση με τον Ηλία Κοντό να ανακοινώνει πως αν κατακτήσει τον τίτλο της Τετάρτης και την άνοδο ίσως η φετινή χρονιά είναι ιδανική για να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αυτό που κρατάμε πάντως είναι ότι με τέτοιους παράγοντες σε συνεργασία με τον δραστήριο πρόεδρο της ΕΠΣ κ. Αγγέλου αλλά και τον έμπειρο αντιπρόεδρο κ. Σπυρόπουλος τους συνεργάτες τους και τους παράγοντες που έχει η Φωκίδα το ποδόσφαιρό αλλάζει σελίδα.

Μετά την συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας και η διοίκηση παρέθεσαν γεύμα στους παραβρισκόμενους

Δείτε βίντεο τη συνέντευξη τύπου καθώς και φωτογραφίες



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...