Εργαζόμαστε σκληρά για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, λέει η Κομισιόν

Τώρα, έχει φτάσει η ώρα, να διαλέξουμε, εάν «θα οικοδομήσουμε στην πρόοδο ή θα την υπονομεύσουμε», τόνισε σχετικά με την διαπραγμάτευση για την β’ αξιολόγηση η εκπρόσωπος Τύπου του Πιερ Μοσκοβισί, Ανίκα Μπράιτχαρτ, παραπέμποντας στη συνέντευξη Τύπου του επιτρόπου της Κομισιόν Πιέρ Μοσκοβισί. Σχετικά με την επιστροφή του «κουαρτέτου» προσέθεσε ότι οι εργασίες συνεχίζονται προς το παρόν από τη βάση των θεσμών και πως δεν υπάρχει ακόμα ακριβής ημερομηνία επιστροφής τους στην Αθήνα.

«Εργαζόμαστε εντατικά για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, από κοινού με όλους τους εταίρους, προκειμένου η ελληνική οικονομία να συνεχίσει να ανακάμπτει», τόνισε, για να  προσθέσει ότι η επίσκεψη του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα είναι «πολιτικού χαρακτήρα»  και ότι «δεν συνδέεται με την αποστολή των θεσμών στην Αθήνα».

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Κομισιόν, κατά τη προγραμματισμένη,  ενημέρωση των ΜΜΕ, στις Βρυξέλλες, ο κ. Μοσκοβισί, θα συναντηθεί αύριο με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ενώ θα έχει επίσης συνάντηση και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη. Στη συνέχεια, θα παρασημοφορηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα τον αναγορεύσει σε επίτιμο διδάκτορα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...