Εργοταξιακοί χώροι: Απέναντι στην υποβάθμιση της περιοχής οι φορείς του Αντιρρίου – Τι είπαν στην κάμερα του N.N.

Το ΤΑΙΠΕΔ θα πρέπει να ακούσει την κοινωνία!!!

Απέναντι σε οποιαδήποτε επιχείρηση που θα υποβαθμίσει την περιοχή του Αντιρρίου ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Παπαδόπουλος , ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αντιρρίου κ. Καραδήμας και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Παντελεήμονα κ. Ζανίδης που είναι ο οικισμός που συνορεύει με τους εργοταξιακούς χώρους της γέφυρας .

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Παπαδόπουλος διάβασε μια κοινή ανακοίνωση σύσσωμου του συμβουλίου της κοινότητας , ο κ. Καραδήμας τόνισε ότι θα φέρει το θέμα ως αρμόδιος αντιδήμαρχος της δημοτικής Ενότητας Αντιρρίου στο δημοτικό συμβούλιο καλώντας συγχρόνως και τον επενδυτή για να ανοίξει τα χαρτιά του.

Ο κ. Ζανίδης στο ίδιο μήκος κύματος είπε ότι ο σύλλογος του Αγίου Παντελεήμονα και οι κάτοικοι του οικισμού που θα πληγούν άμεσα αν γίνει κάτι που θα υποβαθμίζει την περιοχή θα αντιδράσουν .

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι φορείς του Αντιρρίου βλέπουν θετικά την ανάπτυξη της περιοχής που θα έρθει μέσα από μια τουριστική μονάδα ή δημιουργία μαρίνας.

Ενδιαφέρον για την δημιουργία τέτοιας επένδυσης υπήρξε και προερχόταν από την ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ- ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ WEST Α.Ε. που είχε ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πλάνο που θα βοηθούσε σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής με πολλαπλά οφέλη , για τον Δήμο Ναυπακτίας , τους επιχειρηματίες της περιοχής και συγχρόνως θα πρόσφερε περισσότερες από 150 θέσεις εργασίας. Το πλάνο περιλάμβανε κατασκευή μαρίνας , πεντάστερου Ξενοδοχείου , συνεδριακούς χώρους και ανάπτυξη δράσεων ολόκληρο το χρόνο.

Επίσης ο ιδιοτητης της WEST AE κ Αντωνης Ποταμιτης δραστηριοποιείται στην περιοχής μας και συγκεκριμένα στο Μεσολογγι με το Πρότυπο υδροπονικό πάρκο που παράγει τοματίνια και τομάτα με την επωνυμία Todays , τους ξενώνες Πινακαδες καθώς και με εργοστάσιο παραγωγής μαρμελάδων , μελιού και φυστικοβούτυρου στο Τρίκορφο Ναυπακτίας με την επωνυμία evlogia και απασχολεί συνολικά 46 άτομα στην Αιτωλοακαρνανία.

Υπέρ της Τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής είχε ταχθεί και ο δήμαρχος Ναυπακτίας που αν κάτι που έχει δείξει έμπρακτα η δημοτική αρχή του είναι η έντονη και συνεχής διαφήμισης της Ναυπακτίας και των ομορφιών που διαθέτει και το οποίο είναι κάτι που είναι αποδεκτό από όλους.

Το ΤΑΙΠΕΔ θα πρέπει να ακούσει την κοινωνία , να δει την προσπάθεια που γίνεται από τον δήμο για την προβολή της περιοχής και να βάλει ΦΡΕΝΟ σε οποιαδήποτε επένδυση μπορεί να υποβαθμίσει την περιοχή. Γι’ αυτό θα πρέπει ο κόσμος να μάθει τι πρόκειται να δημιουργηθεί.

Δεν προκαταβάλουμε ότι η εταιρεία που πήρε πήρε την πρώτη επιλέξιμη θέση θα κάνει κάτι που θα βλάψει την περιοχή όμως θα πρέπει να πει στην κοινωνία τι επένδυση πρόκειται να δημιουργήσει. Ο κόσμος αγωνιά και όπως έχει δείξει και στο παρελθόν είναι έτοιμος να αντιδράσει.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...