Ερωτηματικά εγείρει Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και Δωρίδας σχετικά με την χθεσινή συνάντηση που είχε με συλλόγους και φορείς της πόλης για το έργο της ανάπλασης. Κατά τη συνάντηση της ομοσπονδίας οι φορείς Εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους προκειμένου να προχωρήσουν Στην διατύπωση της γνώμης τους πριν υπάρξει υπεύθυνη ενημέρωση από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες όπως την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ωστόσο, στο δελτίο τύπου αναφέρεται ως πρώτη απόφαση η συνέχιση του έργου της ανάπλασηςΝαυπακτίας,τη ΔΕΥΑΝ και τον μελετητή.

Ωστόσο, στο δελτίο τύπου αναφέρεται ως πρώτη ομόφωνη απόφαση η συνέχιση του έργου της ανάπλασης Με τροποποίηση του πλάτους του οδοστρώματος, Ώστε να καταστεί αν πότε χρειαστεί αμφίδρομη η χρήση του δρόμου. Κάτι τέτοιο όμως δεν αποφασίστηκε από τους φορείς οι οποίοι όπως προείπαμε εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους στην διατύπωση της γνώμης τους πριν ακούσουν τους υπεύθυνους γύρω από το έργο.

Θεωρούμε ότι η ομοσπονδία Θα διορθώσει το λάθος αποδίδοντας μέσα από το δελτίο τύπου την πραγματική έκβαση της χθεσινής συνάντησης.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες οι σύλλογοι αρχιτεκτόνων Ναυπακτίας και Αιτωλοακαρνανίας και ο σύλλογος μηχανικών Ναυπακτίας δεν συμφώνησαν με το σκέλος 1 του δελτίου τύπου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ομοσπονδίας

Συνάντηση Συλλόγων και Φορέων’’.

  Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεί της μας συνάντηση εκπροσώπων, συτης Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ναυπακτίας, του Εργατικού Κέντρου, της Τοπικής Κοινότητας, του Συλλόγου Μηχανικών Ναυπακτίας, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ναυπακτίας και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αιτωλοακαρνανίας. Συζητήθηκε το θέμα της εξέλιξης του έργου της ανάπλασης στο ιστορικό κέντρου της πόλης και αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω: 1. Ολοκλήρωση του έργου της ανάπλασης και τροποποίηση του πλάτους του οδοστρώματος της οδού Τζαβέλλα ώστε να είναι δυνατή, οποτεδήποτε χρειαστεί, η αμφίδρομη κίνηση οχημάτων.2. Κατάθεση αιτήματος στον Δήμο για άμεση συνάντηση και ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου(τεχνική υπηρεσία, ΔΕΥΑΝ, μελετητές του έργου και επιβλέποντες μηχανικούς) για την εξέλιξη των εργασιών εκτέλεσης του έργου.

                                                          ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                      Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γραμματέας

                 Δαβανέλλος Θέμης                                      Μπακατσιάς Βασίλειος

Δείτε βίντεο με τον πρόεδρο κ. Δαβανέλο να διαβάζει την απόφαση.

Δείτε αποσπάσματα από την χθεσινή συνάντηση

     



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...