Τραχύλης: Ήρθατε μας είδατε και βγάλατε φωτογραφία από την άλλη πλευρά και μιλήσατε για πλουτισμό.

Κοτσανάς: Να ανακαλέσει περί πλουτισμού ο κ. Τραχύλης ποτέ δεν αναφέρθηκα στον κ. Τραχύλη και κ. Κοτρωνιά.

Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο μετά από ανακοίνωση του αντιδημάρχου Χάλκειας Σπ.Τραχύλη ο οποίος αντέδρασε σε post στο προσωπικό προφίλ του Aνδ. Κοτσανά περί “ευκαιρίας πλουτισμού” από τη Θεομηνία, μετα τη βλάβη μηχανήματος έργου για δύο μέρες στη δ.ε.Χάλκειας

Ο αντιδήμαρχος Χάλκειας δήλωσε στο σώμα,ότι θα κινηθεί νομικά μαζί με τον άλλο εγκαλούμενο Θωμά Κοτρωνιά προκειμένου να διερευνηθεί και να λάμψει η αλήθεια.

Τι συνέβη;

Ο κ.Κοτσανάς με δημοσίευμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μιλούσε για “ευκαιρία πλουτισμού” από τη Θεομηνία με τους κ.Τραχύλη και Κοτρωνιά να έχουν “παρκάρει” εδώ και δύο μέρες το μοναδικό μηχάνημα έργου jcb στη Γαβρολίμνη,μισθώνοντας ιδιωτικά μηχανήματα.

Η αντίδραση του Σπ.Τραχύλη ήταν έντονη λέγοντας ότι τη στιγμή που από την μία πλευρά του μηχανήματος γίνονταν εργασίες επισκευής,από την άλλη ο κ.Κοτσανάς έβγαζε φωτογραφίες με το ακινητοποιημένο μηχάνημα.

Στην αντίδραση Τραχύλη,ο Ανδρέας Κοτσανάς αντέτεινε ότι μετά από διάλογο με τον κ.Τραχύλη του αναφέρθηκε ότι ο οδηγός ήταν σε άδεια και αμέσως μετά του ελέγχθη ότι είχε βλάβη.Να δούμε-σύνέχισε ο Αν κοτσανάς- ποιος θα κάνει μηνύσεις ο ένας΄στον άλλον.Για μένα,αποτελεί “τίτλος τιμής” η μήνυση ανέφερε ο Α.Κοτσανάς

Ο κ. Τραχύλης επικαλέστηκε τη μαρτυρία του χειριστή για την άδεια που αν χρειαστεί μπορεί να κληθεί να την καταθέσει.Ωστόσο,ο ίδιος πράγματικά είχε λάβει τριήμερη άδεια αλλά θα υπήρχε αντικατάστασή του στις εργασίες του μηχανήματος.

Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας λέγοντας ότι θα επιληφθεί το δικαστήριο για να υπάρξει αντίδραση του Αν.Κοτσανά περί ανάκλησης της φράσης του δημάρχου “περί δικαστηρίου”

“Θα πάω νομικά και αν αποφανθεί το δικαστήριο ότι κάνω λάθος, τότε θα ζητήσω συγγνώμη “δήλωσε ο Σπ.Τραχύλης.

“Περιμένω” απάντησε ο κ. Κοτσανάς,για να σηκώσει το “γάντ锨ο δήμαρχος και να ερωτήσει αν “περιμένει για άλλα θέματα”

Το λογικό θα ήταν να πείτε κ.Κοτσανά ότι από τα 17 μηχανήματα εργάζονταν τα 16 ενώ το ένα ακινητοποιήθηκε από τη μεγάλη χρήση.Θύμησε δε,ότι στη δ.ε.Χάλκειας δεν είχε ποτέ επί θητεία του (Κοτσανά) δοθεί μηχάνημα έργου,σε αντίθεση επί της παρούσας δημοτικής αρχής που η ενότητα διαθέτει και jcb και φορτηγό.Αυτή είναι η αλήθεια ανέφερε ο Θωμάς Κοτρωνιάς,θέλοντας με τον τρόπο του απότι φάνηκε να παίξει και “πυροσβεστικό ρόλο”στην εκτόνωση της συζήτησης.

Δείτε τη δημοσίευση του κ. Κοτσανά

Δείτε το βίντεο στο δημοτικό συμβούλιο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...