Ευχαριστήριο μήνυμα Βασιλείου Γκίζα για το β γύρο των δημοτικών εκλογών

Συνδημότισσες και  συνδημότες,

Ευχαριστώ  από καρδιάς  το σύνολο του Ναυπακτιακού λαού για τη συμβολή του στην κατεξοχήν δημοκρατική διαδικασία  που είναι  οι εκλογές. Ευχαριστώ εκείνους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας ανέδειξαν  πρώτους και σέβομαι απόλυτα εκείνους που επέλεξαν την παράταξη του κ. Λουκόπουλου. Όλοι είμαστε δημότες του ίδιου δήμου και επιθυμούμε το καλό του τόπου μας.

Στη δημοκρατία  δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Ο λαός αποφασίζει κι εμείς με βάση τις επιλογές του οφείλουμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γι’ αυτόν και για τη Ναυπακτία. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι όλοι μαζί, με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας να βοηθήσουμε τον τόπο μας, να επιλύσουμε τα προβλήματά του, αλλά και να του δώσουμε την ώθηση να αλλάξει σελίδα, όπως δεσμευτήκαμε προεκλογικά.  

Εγώ από την πλευρά μου  σας διαβεβαιώ  ότι  θα παραμείνω πιστός  στο πνεύμα με το οποίο πορευτήκαμε έως σήμερα. Θα είμαι παρών, πρόθυμος να ακούω, να  επιλύω, να συνθέτω και να συνεργάζομαι. Να είστε όλοι βέβαιοι  ότι  θα τιμήσω με κάθε τρόπο  την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με επιλέξατε ως Δήμαρχό σας, χωρίς να διστάσω να αναγνωρίσω τα λάθη που πιθανόν και εγώ θα πράξω και να ζητήσω συγνώμη γι’ αυτά.

Εύχομαι στις δημοτικές παρατάξεις και στους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους που εκλέχθηκαν καλή και δημιουργική θητεία

Επίσης θα ήθελα να  καταστήσω σαφές  ότι η παράταξή μας πριν από τις εκλογές του Β΄ γύρου, και αφού  συζήτησε  με το σύνολο  των παρατάξεων που ήταν θετικές, κατέληξε  σε προγραμματική συμφωνία  μόνο με την παράταξη του κ. Ντίνου Τσουκαλά « Πρωταγωνιστής ο Άνθρωπος», χωρίς παράλληλα  να υπάρξει καμία συζήτηση για την κατανομή θέσεων ευθύνης στη νέα θητεία.

Σε όλες αυτές τις συζητήσεις στόχος μας ήταν, και συνεχίζει να είναι, η διοίκηση του δήμου Ναυπακτίας υπό την ευρύτερη δυνατή συνεργασία  όλων των υγειών δυνάμεων του τόπου μας, κάνοντας πράξη αυτό για το οποίο μιλήσαμε από την πρώτη στιγμή στο Ναυπακτιακό λαό. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε το επόμενο χρονικό διάστημα, ξεκαθαρίζοντας σε κάθε τόνο πως οι συζητήσεις που θα γίνουν θα διέπονται από τις αρχές και το πνεύμα της έως σήμερα διαδρομής μας, για τα οποία, μεταξύ άλλων, μας τίμησαν οι πολίτες.

Συνδημότισσες και συνδημότες, η νέα διοίκηση του δήμου Ναυπακτίας που θα προκύψει κατά τη διάρκεια της επόμενης περιόδου θα είναι υπό τον πλήρη, συνεχή και πραγματικό έλεγχό σας ανά πάσα στιγμή. Εκλεχθήκαμε από εσάς για εσάς κι αυτός θα είναι πάντα ο γνώμονας των αποφάσεών μας.

Σας ευχαριστώ  όλες και όλους!

Με τιμή

Βασίλης Γκίζας

«Συνεργασία Πολιτών»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...