Ευχετήριο μήνυμα του Δημάρχου Δωρίδας Γιώργου Καπεντζώνη για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

kapentzonis_2Κάθε χρόνο αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά για όλους μας, καθώς η εισαγωγή των παιδιών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μας γεμίζει υπερηφάνεια για το μέλλον του τόπου μας. Φέτος όμως έχουμε έναν ακόμη λόγο να χαιρόμαστε και να καμαρώνουμε, αφού η μικρή μας Δωρίδα κατάφερε να δώσει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό εισαχθέντων στα ελληνικά πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Την ώρα της δικαίωσης των μαθητών μας με την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Δωρίδας, γιατί με επίπονη προσπάθεια, κατάφεραν να πετύχουν τον πρώτο μεγάλο στόχο, που ανοίγει το δρόμο για τη ζωή τους ως πολίτες και ενεργά μέλη της κοινωνίας.

Προσωπικά, αλλά και ως Δημοτική Αρχή και τοπική κοινωνία, νιώθουμε ικανοποίηση και υπερηφάνεια για τις σημαντικές επιδόσεις και επιτυχίες που καταγράψαν τα παιδιά μας.
Ευχαριστούμε τους επιτυχόντες μας για το αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που έκαναν, με κόπους, ξενύχτια και θυσίες, σε αγαστή πάντα συνεργασία με τους καθηγητές και τους γονείς.
Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια δύσκολη διαδικασία την οποία κανένας ποτέ δεν ξεχνά, γίνεται όμως μια γλυκιά ανάμνηση όταν το παιδί δει τους κόπους του να δικαιώνονται με την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση..

Εύχομαι σε όλους και όλες σας η νέα ζωή που ξεκινάτε να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων σας. Στα πρόσωπα σας βλέπουμε την ελπίδα για το μέλλον της περιοχής μας. Τους αυριανούς πολίτες που θα προσφέρετε, στον τόπο που μεγαλώσατε και αγαπάτε.

Θέλω να πω όμως και στα παιδιά μας που δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να πετύχουν το στόχο τους, πως κάθε εμπόδιο στη ζωή τους από δω και πέρα θα αποτελεί αφορμή για μια μεγαλύτερη επιτυχία που ακολουθεί. Αξίζει σε όλους σας ένα μεγάλο μπράβο και σας περιμένει μια δεύτερη προσπάθεια αλλά και πολλές άλλες ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσετε για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Ο Δήμαρχος Δωρίδας
Γιώργος Καπεντζώνης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...