Εύκολη επικράτηση των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ στην πρεμιέρα του Σχολικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Λυκείων.Βίντεο-Φωτο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ – 1οΓΕ.Λ.ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 81-30
Εύκολη νίκη πήραν τα Εκπαιδευτήρια  ΠΑΝΟΥ στην πρεμιέρα Σχολικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης , καθώς επικράτησαν με σκορ 81-30 έναντι του 1ου ΓΕ.Λ. Ναυπάκτου την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο κλειστό <<Παπαχαραλάμπειο>> στάδιο. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων πήρε την πρωτοπορία στο σκορ από το ξεκίνημα, μπαίνοντας δυνατά στον αγώνα και με όπλο την καλή της άμυνα και την πολυφωνία στην επίθεση, ουσιαστικά είχε τελειώσει την υπόθεση νίκη από το ημίχρονο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ 43-16. Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος με τον coach Γιώργο Σταθάτο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που ήταν στην αποστολή και το τελικό αποτέλεσμα να έρχεται φυσιολογικά. Από τα Εκπαιδευτήρια πρώτος σκόρερ ο Βύρλας με 16 πόντους και τον ακολούθησαν οι Κυριλής, Κουμουνδούρος, Γκάτζιος, Καραίσκος και Μπαρδάκας που σημείωσαν από 10. Από το 1ο ΓΕΛ πρώτος σκόρερ ο Πολύχρονος με 18 πόντους.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: A18-06 Β 25-10 Γ 12-09 Δ 26-05
ΕΚΠ.ΠΑΝΟΥ (Σταθάτος): Δατσιάδης 6(1), Αργυρόπουλος 4, Αδαμόπουλος 2, Κάσσαρης, Κυριλής 10(1), Καραίσκος 10, Νικολάου 3, Γκάτζιος 10(2), Κουμουνδούρος 10, Γραμματικός, Μπαρδάκας 10, Βύρλας 16.
1ο ΓΕΛ (Σταυρόπουλος): Καραδήμας, Κατσάμπας 1, Ζησιμόπουλος, Μίχος 2, Πολύχρονος 18(1), Λυμπέρης, Βελής, Σύψας, Σκαλιώτης 3(1),Δημητρίου,Κοργιαλάς 1, Σαρηγιάννης 5,
Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ την ερχόμενη εβδομάδα με το ΓΕ.Λ. Αστακού στο Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...