Εύκολη πρόκριση για το Τρίκορφο με χατ τρίκ του Δεδότση.

ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ 3

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ 1

Πολύ καλή εμφάνιση και εύκολη πρόκριση για την Α.Ε. Τρικόρφου που χρειάστηκε μόνο ένα ημίχρονο για να πάρει την πρόκριση από τον Αράκυνθο Ματαράγκας με τον Θέμη Δεδότση να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας  χατ τρικ . Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ  μόλις στο 5’ μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Πετσίνη και κοντινή κεφαλιά του Δεδότση. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να απειλήσουν αλλά τη  μπροστινή μπαλιά του Κατσούλα  θα διώξει μακριά ο Φλωρόπουλος πριν φτάσει η μπάλα στον Καλύβα. Στο 12’ θα έρθει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Πελέκη όταν Κανέλλος με σέντρα  θα βρει τον αμαρκάριστο Δεδότση στη μικρή περιοχή που με κεφαλιά θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 18’ ο Γιαβρούτας με σουτ έξω από την περιοχή δεν θα ανησυχήσει τον Τσαπάρα που θα μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 38’ ο Κωτσόπουλος θα βγάλει τη μπροστινή μπαλιά στο Δεδότση που θα πασάρει πιο δίπλα στον Κανέλλο που με κοντινό σούτ θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι στο 39’ θα φτάσουν κοντά στο γκολ όταν μετά από ατομική ενέργεια του Χήρα  και σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή η μπάλα θα χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φλωρόπουλου. Η Ένωση όπως απάντησε στην ευκαιρία του Αράκυνθου με το τρίτο  γκολ μετά από  προσωπική ενέργεια του Παπακωστόπουλου και πάσα στον Δεδότση που ψύχραιμα από κοντά θα κάνει το 3-0 που ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου η ομάδα του Αράκυνθου θα έχει μια καλή στιγμή αλλά ο Τσοπλάκος δεν θα εκμεταλλευτεί την κακή απόκρουση του Φλωρόπουλου. Στο 54’ ο Δεδότση θα επιχειρήσει ακόμη ένα σουτ που θα καταλήξει άουτ.  Στο 60’  Πετσίνης , Κανέλος και Δεδότσης θα ‘’κρύψουν’’  τη μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Δεδότση αλλά αυτή τη φορά η μπάλα δεν θα του κάνει το χατίρι σταματώντας στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τσαπάρα.

Η συνέχεια άνηκε στους φιλοξενούμενους που  έχασαν στο 62’ και στο 75’  πρώτα με τον Σιαλευρή με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή αλλά θα διώξει δύσκολα ο Φλωρόπουλος και με τον Ευαγγελόπουλο που θα μπει στη μεγάλη περιοχή  θα δοκιμάσει το διαγώνιο συρτό σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Το γκολ για την ομάδα του Αράκυνθου θα έρθει στο 80’ από μια στημένη φάση που θα πιάσει κοιμώμενη την άμυνα της Ένωσης και θα δώσει την ευκαιρία στον Κατσούλα να μειώσει σε 3-1.

Για την Α.Ε. Τρικόρφου διακρίθηκαν οι Δεδότσης Θ. , Κωτσόπουλος, Πετσίνης, Κανέλλος και για τον Αράκυνθο Ματαράγκας οι Κατσούλας, Χήρας, Ευαγγελόπουλος.

 

Α.Ε. Τρικόρφου: Φλωρόπουλος, Κυρίτσης Γ., Μυτιλήνης, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος Ε., Παπακωστόπουλος(61’ Ζησιμόπουλος), Κανέλλος, Γιαβρούτας, Δεδότσης Θ.(73’ Δεδότσης Χ.), Κωτσόπουλος(45’ Κυρίτσης Γρ.), Πετσίνης.

Αράκυνθος Ματαράγκας : Τσαπάρας, Καλύβας(58’ Σιαλευρής) ,Κατσούλας, Χήρας, Τασόπουλος, Παπασπύρου(61’ Μπανάκας), Τσαγκάλος, Ζαφείρης, Γούμενος, Τσοπλάκος, Ευαγγελόπουλος.

 Το φίλμ του αγώνα

5’ Γκοοολ Εκτέλεση κόρνερ του Πετσίνη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από τον Δεδότση η μπάλα στα δίκτυα 1-0.

7’ Κάθετη πάσα του Κατσούλα προλαβαίνει τον Καλύβα ο Φλωρόπουλος και διώχνει μακριά.

12’ Γκοοολ  ωραία σέντρα του Κανέλλου βρίσκει στη μικρή περιοχή τον αμαρκάριστο Δεδότση που με κεφαλιά θα κάνει το 2-0.

18’ Ο Κανέλλος πασάρει στον Γιαβρούτα που θα επιχειρήσει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα μπλοκάρει ο Τσαπάρας.

38’ Ο Κωτσόπουλος θα κάνει τη μπροστινή μπαλιά  στο Δεδότση ο δεύτερος θα πασάρει στο Κανέλλο που από κοντά θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

39’ Ατομική προσπάθεια του Χήρα θα μπει στην περιοχή θα πλασάρει και θα στείλει τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φλωρόπουλου.

40’Γκοοολ ο Παπακωστόπουλος θα ξεπεράσει τον προσωπικό του αντίπαλο  θα πασάρει στον Δεδότση που με κοντινό πλάσε κάνει το 2-0

52’Σουτ του Ευαγγελόπουλου κακή απόκρουση του Φλωρόπουλου η μπάλα φτάνει στον Τσοπλάκο που θα ‘’πιάσει’’ αέρα και στη συνέχεια θα διώξουν οι αμυντικοί.

54’ Σέντρα από τον Κανέλλο σουτ του Δεδότση από πλάγια η μπάλα θα περάσει άουτ.

60’ Ωραία προσπάθεια από αριστερά του Πετσίνη που θα αλλάξει εντυπωσιακά τη μπάλα  με Δεδότση  και Κανέλλο με τελικό αποδέκτη το δεύτερο αλλά το  σουτ που θα επιχειρήσει θα χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα.

62’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σιαλευρή λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Φλωρόπουλος.

75’ Μπροστινή μπαλιά του Γεωργακόπουλου στο Ευαγγελόπουλου που θα μπει στη περιοχή και με διαγώνιο συρτό σουτ θα στείλει τη μπάλα δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Φλωρόπουλου.

80’Γκοοολ εκτέλεση φαόυλ από αριστερά του Καλτσή η άμυνα της Α.Ε. Τρικόρφου θα πιαστεί  κοιμώμενη και ο Κατσούλας από κοντά θα μειώσει σε 3-1

DSC_0300.jpgDSC_0327.jpgDSC_0329.jpgDSC_0333.jpgDSC_0335.jpgDSC_0337.jpgDSC_0343.jpgDSC_0346.jpgDSC_0363.jpgDSC_0364.jpgDSC_0365.jpgDSC_0374.jpgDSC_0375.jpgDSC_0381.jpgDSC_0384.jpgDSC_0385.jpgDSC_0386.jpgDSC_0404.jpgDSC_0410.jpgDSC_0412.jpgDSC_0414.jpgDSC_0416.jpgDSC_0442.jpgDSC_0486.jpgDSC_0493.jpgDSC_0496.jpgDSC_0499.jpgDSC_0500.jpgDSC_0503.jpgDSC_0504.jpg

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...