Εύκολο απόγευμα για την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς.

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς – ΑΕ Μακρυνειακός 5:1

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς, κερδίζοντας εντός έδρας με το ευρύ 5-1 τον ΑΕ Μακρυνειακό. Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες. Στο 36’ ο Κατσάμπας με ωραίο σουτ θα ανοίξει το σκορ, το οποίο θα παραμείνει μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά για να «καθαρίσουν» νωρίς το ματς και το 2-0 δεν άργησε να έρθει. Στο 65’ και πάλι ο Κατσάμπας με σουτ θα στείλει στη μπάλα στα δίχτυα του Τσάτσου, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γεωργακόπουλος θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 3-1 στο 75’ με τον Λυμπέρη και οι γηπεδούχοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο τέσσερα λεπτά αργότερα, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λαουρδέκης. Στο 85’ ο Κατσάμπας με το τρίτο προσωπικό του τέρμα θα σημειώσει το 4-1.

Το τελικό σκορ θα διαμορφώσει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Σανιδάς.

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Κοσανδιανός, Λάππας (55’ Κυρίτσης), Καραγιάννης, Πατογιάννης, Κατσώνης, Σανιδάς, Κατσάμπας, Ρισβάς Κ., Γεωργακόπουλος (82’ Παπαντωνίου), Γιαννόπουλος (60’ Φράγκος), Μαστροκώστας (67’ Λαουρδέκης).

ΑΕ Μακρυνειακός (Νίκος Θεοδωρόπουλος): Τσάτσος, Κανούρης (70’ Μπεσίνης), Κοκορώνης, Πολίτης, Σπυρόπουλος, Μπακόλας, Γαλανόπουλος, Λυμπέρης Α., Λυμπέρης Π., Οικονόμου (65’ Λάμπος), Ξύνας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...