Ε.Κ.Ν.Δ.:Συμμετοχή των Δήμων στη συμμαχία κατά του covid-19

Προς

κ. Γκίζα  Βασίλειο

Δήμαρχο Ναυπακτίας

κ. Καπεντζώνη Γεώργιο

Δήμαρχο Δωρίδας

Κοινοποίηση:

Δημοτικές Παρατάξεις

Θέμα :          «Συμμετοχή  των Δήμων   στη   συμμαχία κατά του covid-19»

Η χώρα μας μετά από μια δεκαετή οικονομική κρίση, βρίσκεται αντιμέτωπη με τις δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία του Covid-19, τα αποτελέσματα της οποίας είναι ήδη εμφανή σε χιλιάδες εργαζόμενους – καταναλωτές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) και το ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη στήριξη κοινωνικών ευπαθών ομάδων που δοκιμάζονται από την πανδημία και καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στη δράση με τίτλο «Συμμαχία κατά του Covid» προσφέροντας εκπτώσεις στις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν, σε όσους καταναλωτές διαθέτουν, κάρτα ανεργίας, πολυτέκνων, φοιτητική, ΑΜΕΑ και έντυπο αναστολής εργασίας.

Οι πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε, καλούν όλους να δράσουμε συλλογικά, με σκοπό την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που προκλήθηκε λόγω της πανδημίας. Κρίνεται λοιπόν, επιβεβλημένη η συμπαράσταση της δημοτικής αρχής σε αυτό τον αγώνα.

Ζητούμε, από τη δημοτική αρχή να συμπεριλάβει στην ημερήσια διάταξη του προσεχούς δημοτικού συμβουλίου ,ως πρώτο θέμα την μείωση των δημοτικών τελών   των παραπάνω κοινωνικών ομάδων που δοκιμάζονται  και για όσους μήνες θα συνεχίζεται αυτή η κατάσταση και να καταχωρηθεί  η μείωση  στην ιστοσελίδα https://www.symmaxiakatatoucovid.gr/

Οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της πανδημίας μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα από σχεδιασμό και συλλογική δράση.

Μένουμε Ασφαλείς – Μένουμε Αλληλέγγυοι.

Για το ΕΚΝΔ                                                 Για το Παράρτημα ΕΕΚΕ

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Πρόεδρος

Χάρος Αριστομένης                                        Κοντοχρήστος Γεώργιος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...