Ε.Κ.Ν.Δ. Ενημέρωση για αύξηση εργασίας των εργαζόμενων στα ΚΔΑΠ του δήμου Ναυπακτίας -Το θέμα θα έρθει στο δημοτικό συμβούλιο

Με πρωτοβουλία του ΕΚΝΔ πραγματοποιήθηκαν  τελευταία δύο συναντήσεις με θέμα τη «Μετατροπή της σύμβασης εργασίας των εργαζόμενων στα ΚΔΑΠ  από 4 σε 5 ώρες»

Η πρώτη συνάντηση έγινε την Πέμπτη  16/9/2021 στο Δημαρχείο, όπου παραβρέθηκαν  αντιπρόσωποι της Δ/σης του ΕΚΝΔ και του Σωματείου των εργαζόμενων στα ΚΔΑΠ με το Δήμαρχο κ. Γκίζα Βασίλειο.Η αντιπροσωπεία του ΕΚΝΔ και των εργαζομένων έθεσαν στο δήμαρχο το αίτημα για τη «Μετατροπή της σύμβασης εργασίας από 4 σε 5 ώρες».

Η δεύτερη συνάντηση έγινε τη Δευτέρα 20/9/2021στο Εργατικό Κέντρο στην οποία παραβρέθηκαν οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων κ. Μπουλές Ιωάννης κ. Κοτσανάς Ανδρέας, κ. Γούλας Γεώργιος, κ. Νταουσάνης Ιωάννης και ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Σιαμαντάς Γεώργιος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, κοινή διατύπωση  όλων των παρευρισκόμενων υπήρξε η αναγκαιότητα της αύξησης των ωρών εργασίας των υπαλλήλων της ΚΕΔΝ, δεδομένης της μεγάλης σημασίας για τους ωφελούμενους και για τους εργαζόμενους.

Η ΚΕΔΝ είναι άλλωστε, κατά κοινή ομολογία μια δημοτική επιχείρηση που προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου.

Η συνάντηση κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση για την ανάγκη να συζητηθεί το θέμα άμεσα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας .

ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΝΔ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...