Εντοπίστηκε ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στην Αλβανία
Προσπαθούσε να το σκάσει στην πατρίδα του ένας 44χρονος Αλβανός, ο οποίος γνώριζε ότι θα κληθεί να λογοδοτήσει για την σεξουαλική -και όχι μόνο- κακοποίηση μιας γυναίκας επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια στη Ζάκυνθο! Τον πρόλαβαν, όμως, οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν σε περιοχή της Φλώρινας.

Τέλος στην προσπάθεια διαφυγής του αλλοδαπού έβαλαν οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, απειλή και σωματικές βλάβες που διέπραττε από το Νοέμβριο του 2016 ως το Σεπτέμβριο του 2020 και τον συνέλαβαν. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, η οποία έδωσε εντολή να μεταχθεί στη Ζάκυνθο για να απολογηθεί.

Συνέλαβαν και διωκόμενο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα

Οι ίδιοι αστυνομικοί, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής, εμπόδισαν και την διαφυγή στην Αλβανία ενός 23χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των αρχών της Γερμανίας για διάρρηξη σε σπίτι. Ο νεαρός Αλβανός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας και αναμένεται να εκδοθεί στην Γερμανία.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...