Ζαχάρω: Σκύλος επιτέθηκε σε κοριτσάκι 2,5 ετών

Λίγο έλλειψε να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ένα κοριτσάκι ηλικίας 2,5 ετών, όταν δέχθηκε επίθεση από δεσποζόμενο σκύλο στο χώρο καταστήματος εστίασης σε παραθαλάσσια περιοχή κοντά στη Ζαχάρω.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής και όπως κατήγγειλε στο ilialive.gr η μητέρα του μικρού κοριτσιού, ο σκύλος όρμησε απρόκλητα στο παιδί της τραυματίζοντάς το ελαφρά με τα νύχια του κάτω από το αριστερό μάτι, ενώ πέταξε το κοριτσάκι στο έδαφος.

«Ήταν περίπου 2,30 το μεσημέρι όταν μπήκαμε στο κατάστημα. Ο σύζυγός μου προπορευόταν με τη μεγαλύτερη κόρη μας και εγώ ακολουθούσα πίσω με την μικρότερη κρατώντας την από το χέρι. Σε ένα τραπέζι καθόντουσαν δύο τουρίστες με τα σκυλιά τους. Το ένα εξ αυτών όρμησε ξαφνικά πάνω στην κόρη μου τραυματίζοντάς την κάτω από το μάτι με τα νύχτια του και την έριξε κάτω. Αμέσως κινηθήκαμε να προστατέψουμε το παιδί μας, ενώ στη συνέχεια ζητήσαμε να κρατηθεί στο κατάστημα ο ιδιοκτήτης του σκύλου έως ότου να έρθει η αστυνομία. Εκείνος μας έβρισε και έφυγε, ενώ και η αντιμετώπιση του από την πλευρά του καταστήματος ήταν “εχθρική”, κατηγορώντας μας για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Όταν ήρθε η Αστυνομία που καλέσαμε, ο ιδιοκτήτης του σκύλου είχε φύγει» μας είπε.

Η οικογένεια που διαμένει σε χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, μετέφερε το παιδάκι στο νοσοκομείο του Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του σκύλου στο Α.Τ. Ζαχάρως και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το περιστατικό επιβεβαιώνουν οι αρχές σχετικά με τη μήνυση που έχει υποβληθεί…

Νεότερη ενημέρωση

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ επικοινωνήσαμε με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, που επιβεβαίωσαν την επίθεση του σκύλου των δύο αλλοδαπών τουριστών στο κοριτσάκι στον προαύλιο χώρο του καταστήματος. Ωστόσο αρνήθηκαν πως η αντιμετώπιση τους ως καταστηματάρχες προς την οικογένεια ήταν εχθρική, καθώς οι ίδιοι κάλεσαν την αστυνομία και ζήτησαν από τους γονείς να μεταφέρουν στο κέντρο υγείας Ζαχάρως το παιδάκι για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ είχαν και τηλεφωνική επικοινωνία με το ιατρικό προσωπικό. “Οι γονείς μας ζήτησαν το λόγο γιατί δεν κρατήσαμε τους τουρίστες να μην φύγουν, κάτι για το οποίο εμείς δεν είχαμε καμία δουλειά” σημείωσε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος της επιχερησης.

ilialiave.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...