Ζευγάρωσε τις νίκες της η Ένωση Ευηνοχωρίου

Α.Ε. ΟΙΝΙΑΔΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 1 – 2
Ζευγάρωσε τις νίκες της η ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ πετυχαίνοντας τις δύο σε ισάριθμα παιχνίδια και δίνοντας έτσι άλλον ¨αέρα¨ στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας.
Συγκεκριμένα , στην 2η αγωνιστική του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας Αιτωλοακαρνανίας , η ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ φιλοξενήθηκε απ’ την ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ στο κοινοτικό στάδιο Οινιάδων.

Μόλις στο 7΄ ο Σμπόρας Δ. εκμεταλλευόμενος στιγμιαία σύγχυση της άμυνας των φιλοξενουμένων με κοντινό σουτ ανοίγει το σκορ πετυχαίνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια η ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ πειθαρχώντας στις οδηγίες του προπονητή της Γιώργου Ξηρού , ισορρόπησε το παιχνίδι παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και δεν άργησε να πετύχει την ισοφάριση στο 38΄ με σουτ του Μανίκα Κ. μέσα απ’ την περιοχή , μη δίνοντας περιθώρια αντίδρασης του αντίπαλου τερματοφύλακα , κάνοντας το 1-1.

Πολλές οι ευκαιρίες που χάθηκαν στη συνέχεια αποτέλεσμα της καλής κατάστασης της Μποχωρίτικης ομάδας που ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο.

Το ζητούμενο νικητήριο γκολ ήρθε στο 68΄ με καταπληκτική γυριστή κεφαλιά του Πιστιόλη Κ. έπειτα από σέντρα του Ντζιβανάκης Ι . στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα και τους ποδοσφαιριστές της ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ σε πανηγυρισμούς.

Στο 85΄ επίσης ο Πιστιόλης Κ. βρήκε το δοκάρι της ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ αλλά επίσης σπουδαίες ευκαιρίες έχασαν οι Σχώρης Δ. , Αλεξανδρόπουλος Α. και Πανόπουλος Π.

Μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση της Μποχωρίτικης ομάδας , που δείχνει πως κάτι πολύ καλό γίνεται στο χωριό μας και που σαφώς θα πρέπει να το στηρίξουμε όλοι μας με την παρουσία μας στις κερκίδες…

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Ε. ΟΙΝΙΑΔΩΝ : Γκαϊδάς , Διονάτος , Γαλάνης , Κονδύλης , Νικολάου , Κάκος , Πεκάζ , Μπακαλόπουλος , Κουτσουπιάς , Σμπόρας , Κότσαλος.

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ : Διαμαντόπουλος Ν. , Κολτσίδας Α. (54΄ Φούντας Δ.) , Σχώρης Δ. , Στεφόπουλος Φ. , Πατρινός Μ. , Μωραΐτης Λ. , Πανόπουλος Π. (80΄Μπερτσιάς Κ.) , Ντζιβανάκης Ι. , Αλεξανδρόπουλος Α. (86΄ Μαστροκώστας Δ.) , Πιστιόλης Κ. , Μανίκας Κ.

evinochori.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...