Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Η τύχη του Αλεξάντερ αγνοείται”

Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Η τύχη του Αλεξάντερ αγνοείται”
Ζωή Κωνσταντοπούλου:


24/01/2020 – 10:28

Η κ. Κωνσταντοπούλου, δικηγόρος του Αλεξάντερ Βίνικ, γνωστού και ως “Mr Bitcoin” καταγγέλλει με ανάρτησή της στο facebook, ότι τα ίχνη του πελάτη της έχουν χαθεί. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι “πήραν τον Αλεξάντερ από το Νοσοκομείο με απειλές στους γιατρούς ότι «εντέλλονται να τον παραδώσουν””. Η δικηγόρος υπενθυμίζει ότι ο Βίνικ είναι ασθενής, καθώς διανύει την 35η μέρα απεργίας πείνας.

Υπενθυμίζεται ότι  απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτησή του με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνου Τσιάρα,με την οποία διατάχθηκε η έκδοσή του στη Γαλλία, εν συνεχεία στις ΗΠΑ και τέλος στη Ρωσία.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

“Πήραν τον Αλεξάντερ από το Νοσοκομείο με απειλές στους γιατρούς ότι «εντέλλονται να τον παραδώσουν», η τύχη του αγνοείται, ο Υπουργός Τσιάρας δεν απαντά. Από χθες το βράδυ δεν έχει καταστεί δυνατή καμμία επικοινωνία μαζί του.
Η απόφαση ΣτΕ καθαρογράφηκε σήμερα 16.00
Ο εκπρόσωπος του Υπουργού πήρε αντίγραφο της απόφασης στις 16.38 και ό,τι συνέβη νωρίτερα είναι απολύτως παράνομο. Αλλά και τώρα δεν μπορεί νομίμως να εκτελεσθεί.
Ζητώ επίσημα ενημέρωση πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Αλεξάντερ.
Ως συνήγορός του δεν γνωρίζω πού βρίσκεται και ζητώ να έχω ενημέρωση και επικοινωνία μαζί του ΑΜΕΣΑ. Είναι ασθενής στην 35η ημέρα απεργίας πείνας.
Ζωή Κωνσταντοπούλου”

 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...