Ζόζεφιν: Απαντά για το περιστατικό με τον νεαρό που μπήκε μπροστά της στα MAD VMA

Το βίντεο στο instagram

Αντιδράσεις προκλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες λόγω ενός βίντεο από τη βραδιά των MAD VMA που είδε το φως της δημοσιότητας στο οποίο φαίνεται ο Γιώργος Αρσενάκος και η Ζόζεφιν να σπρώχνουν έναν νεαρό που κουβαλούσε νερά.

Η Ζόζεφιν, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagra το βράδυ της Παρασκευής 1η Ιουλίου θέλησε να δώσει τη δική της εξήγηση για ότι συνέβη.
«Καλησπέρα παιδιά. Μόλις μπήκα στο σπίτι μου. Είχα μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και ψυχοφθόρα. Έχω λάβει πάρα πολλά θετικά αλλά και αρνητικά μηνύματα σχετικά με το περιστατικό που έγινε στα Mad VMA και θέλω λίγο να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό το θέμα.

Σχετικά με αυτό που έγινε με το παλικάρι, θέλω να σας πω κάποιες αλήθειες και να καταλάβετε και τη δική μας πλευρά. Ξεκινώντας θέλω να πω ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μίλαγα άσχημα σε κάποιον εργαζόμενο ή σε κάποιον άνθρωπο που ήταν εκεί για να βγάλει το ψωμί του.

Θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, ήταν ο φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι ότι το παιδί αυτό έφερνε σουβλάκια και μπουκαλάκια νερό για να φάει αυτός ο καλλιτέχνης και εκείνη

Θέλω να ξανατονίσω λοιπόν ότι δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος. Αν ήταν κάποιος άνθρωπος που ήταν εκεί για το μεροκάματο, ήταν ο άνθρωπος που ήταν στην κάμερα που ήταν πάνω από έξι ώρες όρθιος και έπρεπε να έχει ένα καθαρό πλάνο γιατί πέρα από ένα Live ήταν και ένα τηλεοπτικό show» λέει στο βίντεό της και σημειώνει,

«Χαίρομαι που η σχέση μας βασίζεται στην ειλικρίνεια και θα αρκεστώ λέγοντάς σας πως στη ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη και να λειτουργώ με ταπεινότητα. Δώστε φως και θα σας επιστραφεί».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...