Ηλικιωμένη τηλεφωνούσε σε πασίγνωστη παρουσιάστρια νομίζοντας ότι είναι η φίλη της!

Ηλικιωμένη τηλεφωνούσε σε πασίγνωστη παρουσιάστρια νομίζοντας ότι είναι η φίλη της!
Όλα ξεκίνησαν με τον σεισμό που ταρακούνησε την Αττική, νωρίς τα ξημερώματα! Η ιστορία είναι από την αρχή ως το τέλος αληθινή, όπως την περιγράφει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια!
“Και μέσα σ’ όλα προσπαθώ τόση ώρα να πείσω μια ηλικιωμένη κυρία πως παίρνει λάθος αριθμό (10 φορες στο σταθερό μου) και πως δεν είμαι η Παναγιώτα….!!! Κι ενώ μου λέει άλλο αριθμό πως καλεί το δικό μου;;; (χαχα) Τελικά, μόλις, βγάλαμε άκρη…

Την έπεισα ότι δεν είμαι η Παναγιώτα και να μου πεί ενα ενα τα νούμερα να πάρω να βρώ επιτέλους αυτή την Παναγιώτα μπάς κ κοιμηθώ…”, έγραψε τα ξημερώματα στο λογαριασμό της στο Facebook η Ρούλα Κορομηλά.

” Η περιπέτεια της παρουσιάστριας λόγω του πρωινού σεισμού στην Αττική δεν τελείωσε εκεί…

“Έλα που δεν έκλεινε το τηλέφωνο όμως και μου φώναζε πήρεεεεεεεεες;;;;

Αχ! κλαίω! Κλείστε κυρία Κατίνα μου, έμαθα και τ ονομά της και θα βρω την άκρη… βρήκα τον άντρα της Παναγιώτας!!! τον ξύπνησα, (χαμπάρι απο σεισμό αυτός) και τον παρακάλεσα να επικοινωνήσει με την κυρία Κατίνα (χαχαχαχαχα) γιατί έχω βρεί το μπελά μου…! είπε οκ ο χριστιανός!

Παίρνω την κυρία Κατίνα να την ενημερώσω πως έκανα ότι μου είπε… πέρασαν 10 λεπτά και πάλι η κυρία Κατίνα μου ζητάει την Παναγιώτα…. έλεοοοοος … (χαχαχα) τι τραβάω… σήριαλ”!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...