Ηλιούπολη: «Δύο μέτρα κάτω από τη Γη για κάθε παιδοβιαστή», αναφέρει ένα από τα συνθήματα που έγραψαν την Τετάρτη άγνωστοι στην τζαμαρία της σχολής Τάε Κβον Ντο του 44χρονου προπονητή που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες.

Συνθήματα έξω από τη σχολή Τάε Κβον Ντο του προπονητή που συνελήφθη στην Ηλιούπολη για ασέλγεια σε τουλάχιστον πέντε μαθήτριές του, όταν εκείνες ήταν ανήλικες, έγραψαν.

«Δύο μέτρα κάτω από τη Γη για κάθε παιδοβιαστή», αναφέρει ένα από τα συνθήματα που έγραψαν την Τετάρτη άγνωστοι στην τζαμαρία της σχολής Τάε Κβον ντο του 44χρονου προπονητή που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες.

Τον προπονητή που είναι και πατέρας ενός παιδιού έχουν καταγγείλει τουλάχιστον πέντε θύματά του, ηλικίας 12 έως 16 ετών, ανέφερε το πρωί της Πέμπτης (23/3) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Ο προπονητής Τάε Κβον Ντο οδηγήθηκε την Τετάρτη στον εισαγγελέα, όπου του απαγγέλθηκε βαρύ κατηγορητήριο, ενώ την Παρασκευή, 24 Μαρτίου, θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

Η δημοσιοποιήση φωτογραφιών και στοιχείων ταυτότητας του 44χρονου κατηγορούμενου έχει ζητηθεί από τις αστυνομικές Αρχές έτσι ώστε να δουν αν υπάρχουν και άλλα θύματά του.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...