Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το ΙΜΕΔΕ -Ινστιτούτο Μελετών & Ερευνών Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιούν μεγάλη εξ’ αποστάσεως ενημερωτική  ημερίδα (webinar) για όλους τους ενδιαφερόμενους με θέμα: «Κορωνοϊός και παραπληροφόρηση: η διασπορά ψευδών ειδήσεων ως παράγοντας εξάπλωσης του covid-19 και του μη εμβολιασμού».

Στην  εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16  Ιουνίου 2021  και ώρα 18:00 θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες.

Με αφορμή την ημερίδα αυτή ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, δηλώνει: «Βρισκόμαστε στο τέλος του τρίτου κύματος της πανδημίας, όπου όμως ακόμα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αφού εξακολουθεί να είναι απαραίτητη η σχολαστική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων καθώς και  η επιτάχυνση της εμβολιαστικής διαδικασίας αφού μόνο έτσι θα επιτευχθεί γρηγορότερα η ανοσία του πληθυσμού. Οι θεωρίες συνωμοσίας και η παραπληροφόρηση είναι δύο σημαντικά στοιχεία που τροφοδοτούν την έλλειψη εμπιστοσύνης στα εμβόλια , γι΄ αυτό και θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην ημερίδα αυτή που έχει ως στόχο να βοηθήσει τον πολίτη να κρίνει το κατά πόσο οι διάφορες πληροφορίες που λαμβάνει, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά (live streaming) στη σελίδα του Ι.Μ.Ε.Δ.Ε. στο facebook (ImedeGreece) στο σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/events/776915796239558?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...