ΗΠΑ: Αστυνομικός πέρασε χειροπέδες σε 6χρονη μέσα στο σχολείο (Βίντεο)

ΗΠΑ: Αστυνομικός πέρασε χειροπέδες σε 6χρονη μέσα στο σχολείο (Βίντεο)
 ΗΠΑ: Αστυνομικός πέρασε χειροπέδες σε 6χρονη μέσα στο σχολείο (Βίντεο)


26/02/2020 – 11:18

Το γύρω του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τις ΗΠΑ, όπου δείχνει αστυνομικό να περνάει χειροπέδες σε ένα 6χρονο κορίτσι μέσα στο σχολείο της έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ο αστυνομικός έφτασε στο σχολείο μετά το περιστατικό που σημειώθηκε τον περασμένη Σεπτέμβριο και αφού η 6χρονη Κάια Ρολ συζήτησε ήρεμα με τους δασκάλους της.

Το βίντεο σοκάρει με την 6χρονη μαθήτρια να βλέπει τις πλαστικές χειροπέδες και να ρωτάει τον αστυνομικό για ποιον είναι. Εκείνης της απάντησε«είναι για σένα» και η Κάια ξεσπά σε κλάματα, ενώ φωνάζει: «Βοηθήστε με, βοηθήστε με σας παρακαλώ».

«Δεν θέλω να μπω. Σας παρακαλώ δώστε μου μια δεύτερη ευκαιρία», είπε η 6χρονη στους αστυνομικούς, ενώ εκείνοι την μεταφέρουν στο περιπολικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό TIME, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από την οικογένεια της 6χρονης, η αστυνομία του Ορλάντο ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να είναι παρών ένας ανώτερος αξιωματικός για κάθε σύλληψη ανθρώπου ηλικίας μικρότερης των 12 ετών.

Μάλιστα, ένας από τους δύο αστυνομικούς που έκαναν τη σύλληψη καυχιέται για συλλήψεις και άλλων ανηλίκων.

Ο ίδιος ανέφερε ότι έχει συλλάβει 6.000 ανθρώπους ανάμεσα στους οποίους και έναν επτάχρονο για κλοπή σε κατάστημα.

«Τώρα έσπασα το ρεκόρ» ακούγεται να λέει ο αστυνομικός.

Την ίδια ημέρα, ο αστυνομικός είχε συλλάβει και ένα 6χρονο αγόρι από άλλο σχολείο με την εισαγγελέα, πάντως, να απορρίπτει τις κατηγορίες σε βάρος και των δύο παιδιών.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...