Οι «ζωντανές συνδέσεις» και κυρίως τα απρόοπτα τους είναι ο μεγάλος φόβος του δημοσιογράφου που δουλεύει στην τηλεόραση. Εκεί που όλα δείχνουν ότι λειτουργούν στην εντέλεια μπορεί να συμβεί κάτι που θα φέρει σε δύσκολη θέση τόσο τον ρεπόρτερ όσο και το κανάλι.

Το πιο συχνό που το έχουμε δει όλοι είναι το εξής: Ο δημοσιογράφος να μεταδίδει ζωντανά και κάποιος άσχετος περαστικός από πίσω να εμφανίζεται στο κάδρο και να αρχίσει να κάνει γκριμάτσες ή το χειρότερο να βρίζει.

Αυτό που έπαθε όμως η ρεπόρτερ Τόρι Γιορκέϊ που εργάζεται στο κανάλι WSAZ-TV στη Βιρτζίνα, ήταν και απρόσμενο και επικίνδυνο. Καθώς μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση ένα όχημα έπεσε πάνω της και την πέταξε στο έδαφος. Μάλιστα από την σύγκρουση και η κάμερα έπαθε ζημιά.

Ατύχημα σε ζωντανή σύνδεση

Η Τόρι αιφνιδιασμένη και σοκαρισμένη εμφανίστηκε πάλι στο πλάνο και απευθύνθηκε στον εμβρόντητο παρουσιαστή ο οποίος είδε τα πάντα: «Θεέ μου, μόλις με χτύπησε ένα αυτοκίνητο, αλλά είμαι εντάξει. Μόλις με χτύπησε ένα αυτοκίνητο, αλλά είμαι εντάξει, Tιμ. Είμαι εντάξει. Είμαστε όλοι καλά».

Η οδηγός του οχήματος που έπεσε πάνω της προφανώς από λάθος με αγωνία άρχισε να τη ρωτάει εάν είναι καλά. Η Τόρι της απάντησε ενώ βρισκόταν στον αέρα: «Είμαι εντάξει, ναι… Ξέρεις είμαστε σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση. Είναι όλα καλά. Στην πραγματικότητα με χτύπησε ένα αυτοκίνητο στο κολέγιο επίσης, ακριβώς έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι καλά».

Η οδηγός με αγωνία ξαναρωτά τη δημοσιογράφο εάν είναι εντάξει και της ζητάει συγνώμη. Η Τόρι που είχε αρχίσει να συνέρχεται από το σοκ της απαντάει: ««Είσαι τόσο γλυκιά. Όλα καλά».

Μετά το συμβάν το twitter πήρε φωτιά με πολλούς να ρωτούν εάν η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της. Κάποιοι με χιούμορ έλεγαν πως μετά από αυτό η ρεπόρτερ θα πρέπει να πάρει προαγωγή και αύξηση από το κανάλι της.

πηγη tovima.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...