ΗΠΑ: Η Πελόζι ανακοίνωσε την παραπομπή Τραμπ

ΗΠΑ: Η Πελόζι ανακοίνωσε την παραπομπή Τραμπ
ΗΠΑ: Η Πελόζι ανακοίνωσε την παραπομπή Τραμπ


05/12/2019 – 16:48

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε την παραπομπή του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το «Reuters».

Όπως έγινε γνωστό, η Νάνσι Πελόζι έδωσε εντολή στην Επιτροπή Δικαιοσύνης να προχωρήσει στη σύνταξη των σχετικών εγγράφων για την παραπομπή του αμερικανού προέδρου. «Οι ενέργειες του προέδρου έχουν παραβιάσει κατάφωρα το Σύνταγμα», είπε η Πελόζι στους δημοσιογράφους.

Τραμπ: Οι Δημοκρατικοί έχουν τρελαθεί

Νωρίτερα ο Τραμπ σε δυο αναρτήσεις του στο Twitter, κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι «έχουν τρελαθεί» και πως ενώ δεν έχουν στοιχεία εναντίον του αυτό μοιάζει να μην έχει σημασία.

«Συνεπώς εγώ λέω, εάν πρόκειται να με παραπέμψετε, κάντε το τώρα, γρήγορα ώστε να έχουμε μια δίκαιη δίκη στη Γερουσία, και ώστε η χώρα μας να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Εκλέχθηκα για να “καθαρίσω το βάλτο” και αυτό κάνω», έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και αναφέρθηκε ονομαστικά στον πρόεδρο της επιτροπής πληροφοριών Άνταμ Σιφ, τον Τζο Μπάιντεν και τη Νάνσι Πελόσι. 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...