Οι θηροφύλακες περιπολούσαν με τρία οχήματα τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής, όταν αντιλήφθηκαν ένα αγροτικό φορτηγάκι να κινείται στην περιοχή

Κίνδυνο ακόμη για τη ζωή τους αντιμετώπισαν δυο ομοσπονδιακοί θηροφύλακες, οι οποίοι καταδίωξαν τρεις λαθροθήρες που κυνηγούσαν παράνομα στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Ρουσοχώρια στον δήμο Μίνωα Πεδιάδας στο Ηράκλειο, καθώς ο ένας τους απείλησε με όπλο και οι άλλοι δυο προσπάθησαν να τους χτυπήσουν με το όχημά τους.

Οι θηροφύλακες περιπολούσαν με τρία οχήματα τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής, όταν αντιλήφθηκαν ένα αγροτικό φορτηγάκι να κινείται στην περιοχή και έναν άνδρα στην καρότσα του να αναζητά θηράματα με την χρήση προβολέα. Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι το ύποπτο όχημα ανήκει σε γνωστό λαθροκυνηγό που τους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, αλλά επειδή από το σημείο όπου βρίσκονταν δεν μπορούσαν να το προσεγγίσουν, αποφάσισαν να κατευθυνθούν στα Ρουσοχώρια και να περιμένουν να επιστρέψει το φορτηγάκι για να κάνουν έλεγχο.

Το αγροτικό εμφανίστηκε τα πρώτα λεπτά του Σαββάτου και δύο θηροφύλακες το πλησίασαν για έλεγχο, όμως ο άνδρας που βρισκόταν στην καρότσα τράπηκε σε φυγή κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο. Όταν ο ένας θηροφύλακας τον καταδίωξε, εκείνος σταμάτησε και έστρεψε προς το μέρος του το όπλο απειλώντας τον, καταφέρνοντας έτσι να διαφύγει.

Την ίδια στιγμή, ο δεύτερος θηροφύλακας επιχείρησε να ελέγξει το όχημα και τους δυο επιβάτες που βρίσκονταν στην καμπίνα, όμως ο οδηγός ξεκίνησε ξαφνικά κάνοντας επικίνδυνες μανούβρες με κίνδυνο να τον παρασύρει! Παρ’ όλο που οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, οι θηροφύλακες αναγνώρισαν τον οδηγό και τον άνδρα στην καρότσα και υπέβαλαν μήνυση εναντίον τους στο αστυνομικό τμήμα Αρκαλοχωρίου, όπου σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητούνται.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...