Και τα δύο παιδιά τραυματίστηκαν σε διαφορετικά ατυχήματα και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση

Δύο παιδιά ηλικίας 11 ετών νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Και τα δύο παιδιά τραυματίστηκαν σε διαφορετικά ατυχήματα, το αγόρι όταν έπεσε από το μπαλκόνι 2ου ορόφου και το κορίτσι όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Κατά τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν στο Τυμπάκι.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργου Χαλκιαδάκη στην ΕΡΤ, το 11χρονο αγοράκι, νοσηλεύεται διασωληνωμένο, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό μηριαίο οστό. Το παιδί φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει υποστεί θλάση σπληνός, είναι όμως σε σταθερή κατάσταση και οι γιατροί αισιοδοξούν για την εξέλιξη της υγείας του.

Το ατύχημα συνέβη όταν το αγοράκι, ενώ έπαιζε με άλλα παιδιά στο μπαλκόνι δεύτερου ορόφου, γλίστρησε, υποχώρησε το κιγκλίδωμα και βρέθηκε στο κενό. Για καλή του τύχη έπεσε σε διπλανό παράπηγμα, το οποίο ανέκοψε την πτωτική πορεία του προς το έδαφος.

Αιμοδυναμικά σταθερό είναι και το 11χρονο κορίτσι που παρασύρθηκε χθες το απόγευμα από διερχόμενη μοτοσικλέτα και πάλι στην περιοχή του Τυμπακίου. Το κοριτσάκι αρχικώς μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση ήπατος και σπληνός. Εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων, χωρίς να έχει διασωληνωθεί, και παραμένει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...