Ηρακλής – Παναιτωλικός 2-1: Του έκοψε το δρόμο ο Κιρόφσκι

493ee1d7d2e711c6a418446a1f4c0338_LΜεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει την άνοδο έχασε ο Παναιτωλικός που ηττήθηκε 2-1 από τον Ηρακλή με δύο γκολ του Κιρόφσκι.

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου έμενε στο ισόπαλο 1-1 με τη Νίκη Βόλου, ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία με νίκη να πανηγυρίσει την άνοδό του στην πρώτη κατηγορία στο «Καυταντζόγλειο» απέναντι στον Ηρακλή.

Παρόλα αυτά ο «γηραιός» δεν του έκανε τη… χάρη και πήρε τη νίκη με 2-1 κάνοντας την ανατροπή, διατηρώντας ακέραιο το ενδιαφέρον στη «μάχη» της ανόδου μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ο Σφακιανάκης στο 16’ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου, ωστόσο στο 27’ ο Ιωάννου αποβλήθηκε με το έργο των φιλοξενούμενων να γίνεται δύσκολο.

Από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση ο Κιρόφσκι ο οποίος ανέτρεψε το σκορ για την ομάδα του. Στο 67’ με κεφαλιά έκανε το 1-1 για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ, το οποίο κόντραρε.

Πλέον ο Παναιτωλικός θέλει απλά την ισοπαλία στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου για να φτάσει στην Superleague ξανά.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Χ. Παληγεώργος, Βουτσιάς (77′ Ντατίδης), Φερνάντεζ, Νατσιόπουλος (54′ Γεωργίου), Σιατραβάνης (62′ Χιονίδης), Σαράφογλου, Θόρια, Κιρόφσκι.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Μπακάκης, Κούσας, Ιωάννου, Αραμπατζής, Σφακιανάκης, Τζούνιορ (89′ Πασάς), Σίσιτς (90′ Μεταξούλης), Μπελόν, Καμαρά, Κουτσοσπύρος (62′ Μουμίν).

onsports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...