ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 0

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 3

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας πέρασε ο Τηλυκράτης επικρατώντας του Ναυπακτιακού Αστέρα στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου με 0-3. Ο Ναυπακτιακός στάθηκε καλά αν και το ρόστερ του ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί και έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα και σε πέναλτι που ζήτησαν οι ποδοσφαιριστές του όταν το σκορ ήταν στο 0-1 αλλά και στην απευθείας κόκκινη στον Θοδωρή Λίτσο . Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Ναυπακτιακού συνεχίζει και την προετοιμασία της και από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε σημαντικές κινήσεις που θα δυναμώσουν το ρόστερ της ομάδας.

Ο Τηλυκράτης σαφώς πιο έτοιμη ομάδα με παίκτες σε όλες τις θέσεις είχε στην σύνθεση του τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ναυπακτιακού Γκέτσι αλλά και τον Νικλητσιώτη που ήταν μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στην ΓΈΘνική.

Η ομάδα του κ. Πατζιάρα ευτίχησε να προηγηθεί με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τόσκα στο 4′. Το δεύτερο γκολ για την ομάδα της Λευκάδας σημείωσε ο Σιμόνι και το τρίτο σημειώθηκε όταν η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Χριστόπουλο κόντραρε στο σώμα του και κατέληξε στα δίκτυα της ομάδας του έπειτα από σουτ του Αζούδη.

Ναυπακτιακός: Παντελίδης, Σταθόπουλος(60’Χριστόπουλος),Μπατσής,Γιαννόπουλος(46’Κούσουλας),Λίτσος(κόκκινη),Βήτος(85′ Κατσάμπας),Γιαννιώτης(85’Μιράκα),Κουραχάνης,Ρουμπάτος,Κοντογιάννης,Νιφορόπουλος(85’Σατρατζέμης),

Τηλυκράτης: Μπλατσιώτης, Πανταζής, Καταγής, Παναγιωτόπουλος (82΄ Μπαγκαλιάννης), Μπιμπισίδης, Τσιώτρας, Γκέτσι (65΄ Αζούδης), Περιστέρης (65΄ Κολοβός), Τόσκα (82΄ Αλωπούδης), Νικλητσιώτης (73΄ Βάννας), Σιμόνι.

4′ ΓΚΟΛ Ο διαιτητής θα καταλογίσει πέναλτι για χέρι του Γιαννόπουλου και ο Τόσκα θα κάνει το 0-1

37′ Ο Σιμόνι από θέση τετ α τετ δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Παντελίδη.

44′ Εκτέλεση κόρνερ του Κοντογιάννη κοντινή κεφαλιά του Κουραχάνη αποκρούει ο Μπλατσιώτης.

47′ Ο Ναυπακτιακός θα ζητήσει πέναλτι ο διαιτητής θα πει όχι

49′ Αποβάλεται με απευθείας κόκκινη ο Λίτσος για μαρκάρισμα στο Σιμόνι.

54′ ΓΚΟΛ Ο Σιμόνι με ατομική ενέργεια και ωραίο πλασέ έκανε το 0-2.

76′ ΓΚΟΛ Από προσπάθεια του Αζούδη η μπάλα κόντραρε στον Χριστόπουλο και κατέληξε στα δίκτυα του Παντελίδη 0-3.

87′ Σουτ του Αζούδη η μπάλα θα περάσει άουτ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...