ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 51-52

Οι δύο πρώτες ομάδες του Α’ ομίλου αναμετρήθηκαν την Κυριακή για την τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ, στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου, όπου ο ΠΑΣ Ναυπάκτου υποδέχθηκε την πρωτοπόρο Νικόπολη Πρέβεζας. Το παιχνίδι αν και θεωρητικά αδιάφορο, πρόσφερε μεγάλες συγκινήσεις με την έκβασή του. Τα παιδιά του ΠΑΣ μπήκαν από την αρχή δυνατά, παίζοντας πολύ καλή άμυνα, έχοντας τον έλεγχο του ρυθμού, με αποτέλεσμα ημιχρόνου 29-24. Η πολύ καλή προσπάθεια συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο, από τα παιδιά του Ζησιμόπουλου Θεόφιλου, διατηρώντας το προβάδισμα στο τέλος της 3ης περιόδου με 39-35. Στην 4η περίοδο και ενώ οι γηπεδούχοι διατηρούσαν το προβάδισμα, τρία (3) συνεχόμενα τρίποντα του Καραστάθη, έφεραν το προβάδισμά υπέρ των φιλοξενούμενων με την ομάδα του ΠΑΣ να μην καταφέρνει να ευστοχήσει στα τελευταία 8’’ και να πάρει την νίκη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 51-52 αλλά η απόδοση των παιδιών του ΠΑΣ ήταν πολύ καλή και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.
Ο βασικός στόχος για την ομάδα του ΠΑΣ ήταν η κατάληψη μια εκ των δύο πρώτων θέσεων που φέρνει το πλεονέκτημα έδρας στον νοκ άουτ αγώνα που οδηγεί στη τετράδα. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, 2η θέση. Επόμενος, την Κυριακή στις 14/04/2019 και ώρα 17:00 ο ΠΑΣ Ναυπάκτου υποδέχεται στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου την ΚΑΕ Παραμυθιάς που τερμάτισε 3η στον Β’ όμιλο. Τα παιδιά του ΠΑΣ περιμένουν όλο το φίλαθλο κοινό της Ναυπάκτου, που τα βοήθησε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, να δώσουν βροντερό παρόν για μια θέση στα ημιτελικά, καθώς θα είναι και ο τελευταίος φετινός εντός έδρας αγώνας αφού οι επόμενοι αγώνες θα γίνουν σε ουδέτερη έδρα.

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 51 – 52
Δεκάλεπτα: Α 15-08, Β 14-16, Γ 10-11, Δ 12-17
Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θ.-Σταθάτος Γ.):Ντάλλας Φ. 13, Καπετανάκης Α., Βελέντζας Κ., Χολέβας Ι., Αλεξόπουλος Κ., Μίχος Ι. 3, , Σταμάτης Π. 15(1), Κωτσόπουλος Ι. 2, Κουφογιάννης Β. 2, Σταμούτσος Β., Μανταρίνης Α. 7(1), Αναγνωστόπουλος Φ. 9(1)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...