Η Αδελφότητα Ναυπακτίων Αττικής «Ο Έπαχτος» πραγματοποίησε την καλοκαιρινή του συνάντηση στη Ναύπακτο.


Σε μια ωραία ατμόσφαιρα σε εστιατόριο στην Ψανή, η Αδελφότητα Ναυπακτίων Αττικής «Ο Έπαχτος» πραγματοποίησε τον καθιερωμένο της δείπνο με μέλη και φίλους να απολαμβάνουν μια όμορφη βραδιά ακούγοντας παραδοσιακά τραγούδια ζωντανά από την ορχήστρα του Παντελή Αναστασόπουλου.
Ο πρόεδρος της Αδελφότητας Κώστας Βουτσινάς ανέφερε στον χαιρετισμό του:
“Την εβδομάδα που διανύουμε μας δόθηκε η ευκαιρία να παρευρεθούμε στον εσπερινό και στη Θεία Λειτουργία του κάστρου και εν μέσω κατάνυξης που δημιούργησε το θυμιατό και η λεπτή αύρα της θάλασσας να αναλογιστούμε το ψυχικό σθένος του Προφήτη Ηλία για την αποστολή του (ο Άγιος είναι προστάτης της Αδελφότητας) αλλά και την ιστορικότητα του τόπου μας.

Στην καθιερωμένη συνεστίαση, μας δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστούμε την ευγένεια των αισθημάτων μας αλλά και να ανταλλάξουμε τα νέα μας.

Τις συνήθειες αυτές τις βρήκαμε από τους παλαιότερους και τις διατηρούμε διότι συνειδητοποιούμε ότι απεικονίζουν την κοινότητά μας, ενισχύουν τους δεσμούς μας και επιβεβαιώνουν το κοινοτικό αίσθημα, δηλαδή την αίσθηση του “κοινού ανήκειν” όπως λέγεται χαρακτηριστικά.

Στο όνομα της κοινής καταγωγής, ευχόμαστε για όλους του φίλους του συλλόγου μακροημέρευση και καλοτυχία, δύναμη και διαύγεια, ώστε ο καθένας από εμάς να προσφέρει στον τόπο μας τουλάχιστον κατά το μέτρο που του αναλογεί”.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...