Η Ακαδημία του ΠΑΣ Ναυπάκτου βάζει μπροστά τις μηχανές…

Η Ακαδημία του ΠΑΣ Ναυπάκτου βάζει μπροστά τις μηχανές…

Επιτέλους, ξανά μαζί! Από τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, η Ακαδημία και τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΣ Ναυπάκτου επιστρέφουν στη δράση! Ήρθε η στιγμή που θα σμίξουμε και θα κάνουμε αυτό το οποίο λαχταρούσαμε όλο αυτό τον καιρό… ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΩΣ ΠΑΡΕΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!Τα προγράμματα προπόνησης του ΠΑΣ Ναυπάκτου είναι σταθερά εναρμονισμένα με τις επίσημες οδηγίες και τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε η επιστροφή των παιδιών μας στους αγωνιστικούς χώρους να γίνει με απόλυτη ασφάλεια!Γενικές Οδηγίες και διαδικασίες επανεκκίνησης.

• Επίδειξη της δήλωσης αποτελέσματος του self test (σχολική κάρτα) από το τεστ στο οποίο υποβάλλονται τα παιδιά για το σχολείο σε εβδομαδιαία βάση, κατά την είσοδο για τη συμμετοχή στην προπόνηση.

• Χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, εκτός από τους αθλητές την ώρα της άσκησης. Τα παιδιά έρχονται φορώντας τη μάσκα και φεύγουν φορώντας τη μάσκα τους.

• Για τα παιδιά που νόσησαν με Covid-19, θα πρέπει να προηγηθεί παιδιατρική εκτίμηση πριν την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας. • Απαγορεύονται οι χειραψίες, χαιρετισμοί και εναγκαλισμοί.

• Οι γονείς δεν παραμένουν στον χώρο προπόνησης, ούτε συνωστίζονται πέριξ αυτού.• Δεν γίνεται χρήση αποδυτηρίων.

• Φροντίζουμε ώστε κάθε παιδί να έχει μαζί του πετσέτα, 2ο φανελάκι και το δικό του μπουκαλάκι νερό. Δεν μοιραζόμαστε τίποτα με τους συμπαίκτες μας.

• Παρακαλούμε για την τήρηση του προγράμματος, πριν και μετά την προπόνηση για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού.Ανυπομονούμε να σας έχουμε και πάλι κοντά μας!Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους προπονητές του Συλλόγου.Σας παραθέτουμε τις ώρες και ημέρες προπόνησης των τμημάτων οι οποίες ενδέχεται να τροποποιηθούν αναλόγως τη συμμετοχή των παιδιών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...