Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ «LEPANTO» ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Β. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, ο Αγώνας Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος 2017, που διοργανώθηκε από την ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου.

Η Ακαδημία Στίβου του Lepanto έδωσε δυναμικά το παρόν σε μια ακόμη σημαντική διοργάνωση, καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας είναι και ο εναρκτήριος αγώνας του ΣΕΓΑΣ  Βόρειας Πελοποννήσου για τη φετινή χειμερινή περίοδο, στην οποία συμμετέχει πλήθος αθλητών, σε εορταστικό κλίμα και πάντα με φίλαθλο πνεύμα. Συμμετείχαν από το σύλλογό μας 4 αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και είχαν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν τους κορυφαίους αθλητές των κατηγοριών τους στην περιφέρεια.

Είχαμε τη μεγάλη χαρά να δούμε τα παιδιά μας να αγωνίζονται με μεγάλη επιτυχία, κατακτώντας θέσεις μέσα στην πρώτη δεκάδα και μάλιστα με δύο από αυτά να ανεβαίνουν στο βάθρο! Συγκεκριμένα, η Ευθυμία – Νεφέλη Ντζουμάνη κατέκτησε την δεύτερη θέση στα 1000 μέτρα στην κατηγορία Μίνι των κοριτσιών (γεννηθ. 2006 έως 2008) και ο Βασίλης Παπαδημητρίου κατέκτησε την τρίτη θέση στα 2000 μέτρα στην κατηγορία των Παμπαίδων Α’ (γεννηθ. 2002 και 2003).  Μεγάλες επιτυχίες που μας κάνουν περήφανους και μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού στη Ναύπακτο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους γονείς τους που τα στηρίζουν και βεβαίως στην εξαιρετική προπονήτριά τους τη Γεωργία Τρουμπούκη.

Στην αποστολή του Lepanto συμμετείχαν τα παρακάτω παιδιά:

Βασίλης Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, Ευθύμιος Μανητάρας και Ευθυμία – Νεφέλη Ντζουμάνη, συνοδευόμενα από την προπονήτριά τους και τους υπεύθυνους της Ακαδημίας Στίβου του Lepanto.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των κατηγοριών στις οποίες τα παιδιά της Ακαδημίας Στίβου του Lepanto κατέκτησαν τα μετάλλια είναι:

2.000μ  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α’

α/α ΟΝΟΜΑ ΕΤΟΣ ΓΕΝ. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΡΟΝΟΣ
1. ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 2003 ΑΓΣ ΑΡΙΩΝ 6.27
2. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 2003 ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 6.38
3. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2002 LEPANTO Σ.Μ.Υ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 6.41

 

1.000μ  ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

α/α ΟΝΟΜΑ ΕΤΟΣ ΓΕΝ. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΡΟΝΟΣ
1. ΒΑΛΑΧΑ ΗΛΙΑΝΑ 2006 ΑΟ ΠΕΛΩΨ ΠΑΤΡΑΣ 3.44
2. ΝΤΖΟΥΜΑΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ-ΝΕΦΕΛΗ 2007 LEPANTO Σ.Μ.Υ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 3.51
3. ΜΑΤΖΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2006 ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 3.56


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...