Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Αττικόν» για την επίθεση σε νοσηλεύτρια

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Αττικόν» για την επίθεση σε νοσηλεύτρια
Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Αττικόν» για την επίθεση σε νοσηλεύτρια

Ανακοίνωση για το περιστατικό τραυματισμού νοσηλεύτριας μετά από επίθεση που δέχθηκε από νοσηλευόμενο, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε, εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν».

Όπως αναφέρει, η υγειονομική υπάλληλος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η διοίκηση εκφράζει τη θλίψη της για το συμβάν και τη συμπαράσταση προς το προσωπικό «που με αυτοθυσία πασχίζει και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες».

Για το πρωτοφανές περιστατικό, η διοίκηση του νοσοκομείου Αττικόν εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 5:20 π.μ., η νοσηλεύτρια βάρδιας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από νοσηλευόμενο ασθενή, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του.

Η νοσηλεύτρια δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια για την συρραφή των θλαστικών τραυμάτων της, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο δράστης του περιστατικού μετά την αυτοχειρία του,  μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης.

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το συμβάν και συμπαραστεκόμαστε στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας, που με αυτοθυσία πασχίζει και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες.

Ευχόμαστε στην τραυματισμένη νοσηλεύτρια, ταχεία και πλήρη ανάρρωση».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...