Ο Δήμος μας έχει τεράστια έκταση αν συνυπολογίσουμε το ανάγλυφο και πολύ δύσκολα μπορείς κάνοντας προσπάθεια σαν υποψήφιος Δήμαρχος να επικοινωνήσεις τις θέσεις και τις απόψεις σε όλους τους συνδημότες σου. Πόσο μάλιστα όταν μεγάλος αριθμός κατοικεί μόνιμα σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ή εργάζεται εκτός Ναυπακτίας. Η δυνατότητα που παρέχουν τα ηλεκτρονικά μέσα για παρουσίαση των θέσεων και απόψεων των συνδυασμών και των υποψηφίων Δημάρχων είναι σημαντική για την Δημοκρατία και μάλιστα εκεί που δίνεται η δυνατότητα σε όλους ισότιμα να εκφράσουν τις απόψεις τους δημόσια. Τέτοια δυνατότητα δίνουν οι συζητήσεις ανάμεσα στους υποψηφίους Δημάρχους τα λεγόμενα (ντιμπέιτ) debate. Εκεί πολλές φορές φαίνεται αν τα προβλήματα και οι προτεινόμενες λύσεις τους δεν είναι αποτέλεσμα δουλειάς ενός γραφείου εκτός Ναυπάκτου που πληρώθηκε να γράψει μερικές γενικολογίες που ταιριάζουν σε κάθε Δήμο ή είναι θέσεις που πηγάζουν από τον ίδιο τον υποψήφιο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Προσπαθώ με τους συνεργάτες μου να επισκεφτούμε κάθε κοινότητα και περιοχή για να παρουσιάσουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας και να συζητήσουμε επί της ουσίας μαζί τους και όχι να περάσουμε απλώς για να κάνουμε χειραψία και να βγάλουμε μόνο φωτογραφίες για τα δελτία τύπου. Μέσα από τις συζητήσεις στα ηλεκτρονικά μέσα βλέπαμε την ευκαιρία να φτάσουν οι απόψεις μας ισότιμα με τους συνυποψήφιους μας σε κάθε συνδημότη μας και να κριθούμε όλοι μας για αυτές.

Όμως κάποιοι δεν θέλουν να μιλάμε για τα προβλήματα του Δήμου μας και τις λύσεις τους, έχουν επιλέξει να μην αναλύουν το πρόγραμμά τους, τα λάθη που υπάρχουν στη λειτουργία του Δήμου και την διόρθωσή τους και να συζητούν επί της ουσίας με τους κατοίκους των κοινοτήτων. Επιθυμούν να ψαρέψουν ψήφους σε θολά νερά, χωρίς να πουν τίποτα, χωρίς αντίλογο, «στα μουγκά». Θέλουν πιθανόν να κρύψουν από το Δημότη ότι δεν έχουν την προσωπικότητα να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα ή ότι είναι άλλοι από πίσω τους που κινούν τα νήματα και φοβούνται μήπως αυτό γίνει αντιληπτό προεκλογικά.

Έτσι και ενώ έχουμε προσκληθεί σε μια τέτοια συζήτηση ανάμεσα στους υποψηφίους Δημάρχους την Τετάρτη 15/5 στις 7:00 στο nafsweek.gr όπου μπορούσαμε διαθέτοντας ένα 2ωρο από το χρόνο μας να φτάσουν οι απόψεις μας σε εκατοντάδες για να μην πω χιλιάδες συμπολίτες μας (όταν αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο για να μας ακούσουν 10-20 συνδημότες μας σε κάποια κοινότητα), ξαφνικά δεν έχουν χρόνο κάποιοι να συμμετέχουν και πρέπει λέει να γίνει μόνο μια τέτοια συζήτηση (αν μπορούσαν να μην εκτεθούν εντελώς, θα έλεγαν καμία). Η πρόσκληση έγινε πριν 2 μήνες, η θεματογραφία των ερωτήσεων γνωστή πριν ένα μήνα και η άρνηση του κ. Γκίζα έγινε την προηγούμενη μέρα, του κ. Τσουκαλά το πρωί της ίδιας μέρας και του Δημάρχου κ. Λουκόπουλου την ίδια ώρα. Η κρίση είναι δική σας….

Με τιμή,

Η Παράταξη Ανανέωση και Δημιουργία

Υποψήφιος Δήμαρχος Γούλας Γιώργος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...