Η απάντηση του κ. Κοτρωνιά – Πόλεμος των ψευδών ειδήσεων-καταγγελιών του κ. Κοτσανά

Επικοινωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο κ. Κοτρωνιά  για την νέα καταγγελία του κ. Κοτσανά ΕΔΩ.

Ο κ. Κοτρωνιάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ο αγαπητός φίλος Ανδρέας Κοτσανάς υπέπεσε σε ακόμη ένα παιδαριώδεις λάθος που τον εκθέτει ανεπανόρθωτα. Για την συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει υπογεγραμμένη σύμβαση κατόπιν διαγωνισμού από την Δημοτική αρχή του κ. Λουκόπουλου   για καθαρισμούς  αγροτικών δρόμων της Δ.Ε. Χάλκειας με το ποσό των 3225 +ΦΠΑ.

Η σύμβαση είχε υπογραφεί τον Ιούλιο όμως δεν είχε εκτελεστεί μέχρι σήμερα. Συνεπώς οι   εργασίες πραγματοποιούνται απόλυτα σύννομο τρόπο.Όσων αφορά την συγγενική μου σχέση με τον εργολάβο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι κανείς συγγενής μου δεν διαθέτει Grader.

Την ώρα που ο κ. Κοτσανάς προχωρά σε τέτοιες ενέργειες η Δημοτική αρχή αναζητά τρόπους για να διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών. Αυτό ξεκινήσαμε από την πρώτη μέρα την θητείας μας και αυτό θα κάνουμε πράξη.

O κ. Κοτρωνιάς αναφέρθηκε για το ίδιο θέμα και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και δίνει στο φώς της δημοσιότητας το έγγραφο:

Ο πόλεμος των ψευδών ειδήσεων-καταγγελιών του κ. Κοτσανά συνεχίζεται, αυτή τη φορά για εργασίες που «κατά τον ίδιο» εκτελούνται στη ΔΕ Χάλκειας χωρίς σύμβαση.
Προς γνώση των συμπολιτών μας και όχι προς απάντηση στον ίδιο, τον κατήφορο του οποίου αρνούμαστε να ακολουθήσουμε, η αλήθεια είναι πως, όπως βεβαιώνει και το ακόλουθο έγγραφο, υπάρχει σύμβαση που αφορά στη ΔΕ Χάλκειας.
Λεπτομέρεια την οποία σκοπίμως αγνοεί ο κ. Κοτσανάς είναι ότι η εν λόγω σύμβαση υπεγράφη τον μήνα Ιούλιο από την προηγούμενη δημοτική αρχή.
Τα συμπεράσματα δικά σας!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...