Η απίστευτη δήλωση Πούτιν για όσους εύχονται το χειρότερο για τη Ρωσία!

Η απίστευτη δήλωση Πούτιν για όσους εύχονται το χειρότερο για τη Ρωσία!
Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια συνάντησης στη Δεξαμενή σκέψης Valdai Discussion Club, δήλωσε περήφανος για τους συμπατριώτες του, κατακεραυνώνοντας παράλληλα χώρες της Δύσης που με τις κυρώσεις τους μπλοκάρουν τη βοήθεια προς χώρες που πλήττονται σοβαρά από την πανδημία.

Ο Ρώσος πρόεδρος επαίνεσε τους πολίτες που, όπως είπε, ήταν έτοιμοι να κάνουν το παν δυνατόν για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου της πανδημίας κορωνοϊού.

«Κατά τη διάρκεια των πιο δύσκολων στιγμή της πανδημίας, ένιωσα και, ειλικρινώς μιλώντας, ακόμα νιώθω περήφανος για τη Ρωσία, τους πολίτες μας και την ετοιμότητά τους να κάνουν το παν δυνατόν ο ένας για τον άλλον και, κυρίως και πάνω από όλα, τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το παραϊατρικό προσωπικό μας, όλους χωρίς εξαίρεση που αποτελούν τους πυλώνες του υγειονομικού μας συστήματος» ανέφερε.

Μιλώντας για τις χώρες που περιμένουν την αποδυνάμωση της Ρωσίας, ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε:

«Βλέποντας τι συμβαίνει στον κόσμο και σε άλλες χώρες, θα ήθελα να πω σε όσους ακόμη περιμένουν τη σταδιακή αποδυνάμωση της Ρωσίας. Στην περίπτωση αυτή, ανησυχούμε μόνο για ένα πράγμα: να μην αρπάξουμε κρυολόγημα στην κηδεία σας».

Αναφερόμενος στα μέτρα κατά του κορωνοϊού, ο Πούτιν τόνισε πως η ζωή και η υγεία των πολιτών είναι πρώτα σε προτεραιότητα. Όπως είπε, μάθαμε να κρατάμε ισορροπία μεταξύ της ασφάλειας της κοινωνίας και της οικονομίας, όπως αναφέρει το sputniknews.gr.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, η κυβέρνηση και η Κεντρική Τράπεζα κατάφεραν να κρατήσουν τον πληθωρισμό στο 4%.

  • Αναφερόμενος στην παγκόσμια κούρσα όπλων, ο Πούτιν προειδοποίησε πως ο κόσμος δεν θα έχει μέλλον, αλλά δεν υπάρξουν όρια: «Κατά τη γνώμη μου, ο κόσμος δεν θα έχει μέλλον, αν δεν υπάρξουν όρια στην κούρσα όπλων. Αυτό είναι κάτι που όλοι πρέπει να σκεφτούν» σημείωσε.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...