Η Βασίλισσα της Σουηδίας: Το παλάτι είναι στοιχειωμένο

Φαντάσματα… βλέπει η βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας στον πύργο του Drottningholm, κοντά στη Στοκχόλμη, όπου κατοικεί η βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα αποσπάσματα ενός ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκαν από τη δημόσια τηλεόραση της χώρας, προσθέτει πως τα πνεύματα είναι “πολύ φιλικά”,

“Υπάρχουν κάποια φιλαράκια φαντάσματα. Είναι όλα τους πολύ φιλικά αλλά μερικές φορές έχεις την αίσθηση ότι δεν είναι εντελώς μόνος”, διαβεβαίωσε η βασίλισσα και πρόσθεσε ότι “είναι πραγματικά συναρπαστικό. Αλλά δεν φοβόμαστε”.

Η αδελφή του βασιλιά, η πριγκίπισσα Χριστίνα, πιστεύει επίσης ότι το ανάκτορο είναι στοιχειωμένο. “Υπάρχει πολλή ενέργεια σ’ αυτό το σπίτι. Θα ήταν παράξενο να μην έπαιρνε μια τέτοια μορφή”, είπε στο ίδιο ντοκιμαντέρ.

Το Drottningholm, χτίστηκε τον 17ο αιώνα στο νησάκι Λόβον και έχει κηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco.

Στη Σουηδία, μια χώρα όπου πολλοί άνθρωποι δηλώνουν “άθεοι” και οι προλήψεις δεν είναι κάτι το συνηθισμένο, κυκλοφορούν κι άλλες φήμες για στοιχειωμένα κάστρα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...