“Η βουλιμία σκότωσε την αδελφή μου Εϊμι” δήλωσε ο Αλεξ Γουάινχαουζ

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της Εϊμι Γουάινχαουζ κι ενώ ο φάκελος του αιφνίδιου θανάτου της φαίνεται να έχει κλείσει, ο αδελφός της επανέρχεται για να αποκαλύψει ότι: «Η βουλιμία σκότωσε την αδελφή μου, όχι τα ναρκωτικά και το αλκοόλ».

Ο Αλεξ Γουάινχαουζ μιλάει για τα εφηβικά χρόνια της διάσημης τραγουδίστριας, όταν εκείνη εμφάνισε τα πρώτα σημάδια της βουλιμίας. «Ηταν ένα πολύ σκοτεινό ζήτημα. Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα εξαιτίας της βουλιμίας. Το καταλάβαινε κανείς όταν την έβλεπε. Θα πέθαινε κάποια στιγμή έτσι όπως πήγαινε. Εκείνο που τη σκότωσε ήταν η βουλιμία. Είναι τρομακτικό. Την εξασθένισε και την έκανε πιο αδύναμη» δηλώνει σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Guardian με αφορμή την έκθεση «Amy Winehouse: A Family Portrait» στο Εβραϊκό Μουσείο του Λονδίνου.

«Oταν ήταν 17 ετών η Εϊμι έβγαινε με κοπέλες οι οποίες έβαζαν σάλτσες στο φαγητό τους, το έτρωγαν γρήγορα και μετά έκαναν εμετό. Κάποια στιγμή εκείνες σταμάτησαν να το κάνουν, όμως η Εϊμι συνέχισε. Γνωρίζαμε τι έκανε και ήταν αδύνατο να το αντιμετωπίσουμε» αναφέρει ο αδελφός της.

Ο ίδιος μιλάει για την Εϊμι σε μια εξομολόγηση που δεν τολμούσε έως σήμερα να κάνει: «Ηταν ενοχλητική και εκνευριστική. Ηταν όμως απίστευτα γενναιόδωρη και νοιαζόταν για τον άλλον. Θα έκανε τα πάντα για τους άλλους. Ηταν πιστή. Ενας πολύ καλός άνθρωπος αλλά και φρικτός σε άλλα θέματα».

Η βρετανίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2011. Αιτία θανάτου ήταν, σύμφωνα με τους γιατρούς, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μετά από περίοδο αποτοξίνωσης. Ενα μήνα μετά, το άλμπουμ της «Back to Black» έγινε το πιο επιτυχημένο άλμπουμ του 21ου αιώνα σε πωλήσεις στη Βρετανία.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...